Ύμνοι Γκουαρντιόλα για Άλβαρες: «Για κάποιον λόγο είναι παγκόσμιος πρωταθλητής»

Ύμνοι Γκουαρντιόλα για Άλβαρες: «Για κάποιον λόγο είναι παγκόσμιος πρωταθλητής»

Ο Γκουαρντιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χουλιάν Άλβαρες που εξέθεσε την άμυνα της Λίβερπουλ με την απόδοση του, στη νίκη των Πολιτών με 4-1.

Η Σίτι υποδέχθηκε τη Λίβερπουλ σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για τους Πολίτες που ήθελαν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν στο κατόπι της Άρσεναλ και ο       Πεπ Γκουαρντιόλα είδε τους παίκτες του να διαλύουν τους Κόκκινους με 4-1.

Ακόμα και χωρίς τον… εξωγήινο Χάαλαντ, η Σίτι ήταν εξαιρετική. Ο Χουλιάν Άλβαρες που βρήκε χώρο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και χάρισε εφιαλτικές στιγμές στους αμυντικούς του Γιούργκεν Κλοπ, ισοφαρίζοντας αρχικά το γκολ του Σαλάχ και συμμετέχοντας τόσο σε άλλα γκολ της αομάδας του όσο και σε άλλες επιθετικές ενέργειες.

Διαβάστε επίσης: Νάπολι: Επαναστάτες με αιτία…Σιωπηλό το «Maradona» με Μίλαν (pic)

Ο Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του μετά το ματς αποθέωσε τον παίκτη του, μην χάνοντας την ευκαιρία να τον συνδέσει με τον λατρεμένο του Λιονέλ Μέσι, τον οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά σε πάρα πολλές από τις δημόσιες τοποθετήσεις του, μην μπορώντας να κρύψει την αδυναμία του σε αυτόν…

«Για κάποιον λόγο είναι παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή, παίζοντας δίπλα στον Μέσι. Δεν ήταν μόνο το γκολ, ήταν η ασίστ στο δεύτερο και η συμμετοχή του στο τρίτο, συμμετείχε σε όλα. Είναι τόσο έξυπνος. Είναι εξαιρετικός παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ