Κλοπ: «Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουμε τις επαφές για μεταγραφές παικτών»

Κλοπ: «Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουμε τις επαφές για μεταγραφές παικτών»

Με την διοίκηση της Λίβερπουλ να στηρίζει τον Γιούργκεν Κλοπ, σύντομα θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό.

Ο Γιούργκεν Κλόπ έδειξε ξανά την πίστη του στη Λίβερπουλ, παρά την κακή σεζόν, και το καλοκαίρι θα επιβλέψει τις προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ των «κόκκινων».

«Η ομάδα σίγουρα είναι σε μια μεταβατική περίοδο. Χρειάζονται αλλαγές, αλλά οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν πως αυτές δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε μια ημέρα», τόνισε ο Γερμανός προπονητής.

Διαβάστε επίσης: Η νέα… εξίσωση ενός «τελικού»

Σύμφωνα μάλιστα με αγγλικά μέσα, η διοίκηση τον στηρίζει και τον έχει διαβεβαιώσει πως θα του διαθέσει τα απαραίτητα ποσά για να μπορέσει να βελτιώσει το ρόστερ της ομάδας, με πρώτο μεταγραφικό στόχο τον Τζουντ Μπέλινγκαμ.

«Δεν ξέρω ποιοι θα έρθουν στην ομάδα, αλλά ξέρω καλά πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και το καλοκαίρι θα κάνουμε τις επενδύσεις που πρέπει. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουμε τις επαφές για μεταγραφές παικτών, ώστε να είμαστε έτοιμοι τη νέα σεζόν», συμπλήρωσε ο 55χρονος προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ