Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Θέλει πίσω τον Έβανς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Θέλει πίσω τον Έβανς

Μπορεί το 2015 ο Έβανς να άφηνε το Μάντσεστερ για να μεταγραφεί στη Γουέστ Μπρομ, όμως πλέον, 3 χρόνια μετά, ίσως ήρθε η ώρα της επιστροφής.

Φαίνεται πως η Γιουνάιτεντ άλλαξε γνώμη για τον Τζόνι Έβανς και θέλει να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό της, αγοράζοντας τον από την Γουέστ Μπρομ, στην οποία τον πούλησε το 2015 έναντι 6 εκατομμυρίων λιρών.

Όπως φαίνεται η Γουέστ Μπρομ δε θα γλιτώσει τον υποβιβασμό στη Championship, με τους Κόκκινους Διαβόλους να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και να ερίζουν για τον Τζόνι Έβανς.

Μέχρι το 2015 που πουλήθηκε στη Γουέστ Μπρομ, ο Έβανς είχε περάσει όλη του τη ζωή ως παίκτης της Μάντσεστερ. Μετά όμως από αρκετές χρονιές ως δανεικός, πουλήθηκε στη Μπρομ έναντι 6 εκατομμυρίων λιρών.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Sun», ο 30χρονος Βορειοϊρλανδός απασχολεί τον Μουρίνιο, που χάνει την υπομονή του με τους Σμόλινγκ και Τζόουνς, με τη διοίκηση της Μάντσεστερ να προσφέρει 3 εκατομμύρια λίρες στη Γουέστ Μπρομ.

Μένει να δούμε αν ο Έβανς θα επιστρέψει στους Διαβόλους ή αν η Γιουνάιτεντ θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση τω μετόπισθεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ