Κιν: «Δεν πιστεύω ότι η Άρσεναλ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Κιν: «Δεν πιστεύω ότι η Άρσεναλ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Ο Ρόι Κιν τόνισε με δηλώσεις του πως η Άρσεναλ θα λυγίσει από την πίεση και δε θα καταφέρει στο τέλος να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Η Άρσεναλ τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα της Αγγλίας αφού είναι στην 1η θέση με 72 βαθμούς με την Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται στους 64 με ματς λιγότερο, και τους Λονδρέζους να δείχνουν πως μπορούν όχι μόνο να φτάσουν μέχρι την πηγή, αλλά και να πιούν νερό.

Διαβάστε επίσης: FIFA ranking: Πρώτη η Αργεντινή, έχασε μία θέση η Ελλάδα

Βέβαια ο θρυλικός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν δε φαίνεται να έχει την ίδια άποψη αφού πιστεύει πως οι «κανονιέρηδες» στο τέλος θα λυγίσουν από την πίεση και δε θα καταφέρουν να πάρουν το πρωτάθλημα.

«Η Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή, κάτι που δεν πίστευα ότι μπορεί να καταφέρει στο ξεκίνημα της σεζόν. Αλλά ήταν φανταστική, με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές της να αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, ενώ η ομάδα μπορούν να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Αναμφίβολα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ωστόσο, ακόμα δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν τελικά. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα τερματίσει πρώτη.

Οφείλεις να δώσεις στην Άρσεναλ τα εύσημα για την έως τώρα απόδοσή τους. Απλώς πιστεύω ότι η Σίτι είναι φανταστική.

Η Άρσεναλ θα έχει πολύ πίεση πάνω της στα εναπομείναντα παιχνίδια και στο παρελθόν δεν είχε διαχειριστεί καλά αυτή την πίεση.

Ακόμα και πέρσι, δεν ανταποκρίθηκαν στη μάχη για την τετράδα. Όπως και να έχει πάντως, κάνει μια φανταστική σεζόν», δήλωσε ο Κιν που θεωρεί φαβορί τη Σιτι, ωστόσο με τον τρόπο του απένειμε τα εύσημα στον Αρτέτα για τη δουλειά που έχει κάνει έως τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ