Επίσημη η επιστροφή στην Τσέλσι, για τον Φρανκ Λάμπαρντ (pic)

Επίσημη η επιστροφή στην Τσέλσι, για τον Φρανκ Λάμπαρντ (pic)

Επίσημη η επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Τσέλσι, που αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Τσέλσι, ο Φράνκ Λάμπαρντ, αναλαμβάνει τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή της ομάδας και θα κάτσει στον πάγκο της μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Έτσι, ο πρώην αρχηγός των Λονδρέζων, αναλαμβάνει ξανά την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, μετά την πρώτη του θητεία, από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2021.

Θυμίζουμε πως στην πρώτη θητεία του, ο Λάμπαρντ είχε 44 νίκες, 17 ισοπαλίες και 23 ήττες σε 84 παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Έπρεπε να έρθει Γάλλος Elite για να πάρει πέναλτι σε ντέρμπι ο Ολυμπιακός (vids)

Αναλυτικά οι δηλώσεις των διοικούντων, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε πίσω τον Φρανκ. Ο Φρανκ είναι Hall of Famer της Premier League και θρύλος του συλλόγου. Καθώς συνεχίζουμε τη διεξοδική και εξαντλητική διαδικασία για εύρεση μόνιμου προπονητή, θέλουμε να παρέχουμε στον σύλλογο και στους φιλάθλους μας ένα σαφές και σταθερό πλάνο για το υπόλοιπο της σεζόν. Θέλουμε να δώσουμε στον εαυτό μας κάθε ευκαιρία επιτυχίας και ο Φρανκ έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε για να μας οδηγήσουν στη γραμμή του τερματισμού. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Γουλβς το Σάββατο και μετά θα στρέψουμε την προσοχή μας στα προημιτελικά του Champions League. Όλοι θα δώσουμε την πλήρη υποστήριξή μας στον Φρανκ, καθώς στοχεύουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ