Επιστρέφει κόντρα στην Έβερτον ο Έρικσεν

Επιστρέφει κόντρα στην Έβερτον ο Έρικσεν

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ματς της Γιουνάιτεντ με την Έβερτον (08/04) είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Έρικ Τεν Χάγκ.

Μετά από τρεις μήνες απουσίας, ο Κρίστιαν Έρικσεν ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Έβερτον (08/04) ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ, ο Δανός μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και θα αγωνιστεί κόντρα στα «ζαχαρωτά».

Διαβάστε επίσης: Μικρές ιστορίες, μεγάλης σημασίας – Οι δύο ενέσεις του Εμβιλά, το δίλημμα Ανιγκό για Μπακαμπού-Ελ Αραμπί, ο Ματιέ και το «ντου» στον Μπα!

Από την άλλη, ο Λουκ Σο, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ, θα απουσιάσει από τον αγώνα του Ολντ Τράφορντ.

«Ο Λουκ Σο δεν θα είναι διαθέσιμος στο ματς με την Έβερτον και πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί, την επόμενη εβδομάδα, τα καλά νέα είναι ότι ο Έρικσεν γύρισε στις προπονήσεις και θα είναι αύριο (8/4) στην αποστολή της ομάδας» τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ