Κουλιμπαλί: «Ήταν δύσκολο να αφήσω τη Νάπολι μετά από 8 χρόνια»

Κουλιμπαλί: «Ήταν δύσκολο να αφήσω τη Νάπολι μετά από 8 χρόνια»

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί, στάθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν να προσαρμοστεί στη Τσέλσι, μετά από 8 χρόνια στη Ιταλία και τη Νάπολι.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί σίγουρα περίμενε μία καλύτερη πρώτη σεζόν στην Αγγλία, σε σχέση με αυτή που διανύει με την Τσέλσι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός των «Μπλε» έκανε κάποιες δηλώσεις στους Times, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως θα αλλάξει σελίδα προς το καλύτερο η Τσέλσι, ενώ στάθηκε στην βοήθεια που πήρε από τον Πότερ, στην προσαρμογή του στην Αγγλία, μετά από 8 χρόνια στη Νάπολι.

Διαβάστε επίσης: Σκληρά λάθη, σκληρές αλήθειες, σκληρές αποφάσεις, ενέργειες που ήδη γίνονται, αλλά και ένα πρωτάθλημα που ΔΕΝ τελείωσε

Η Τσέλσι φέτος βρίσκεται στην 11η θέση της Premier League, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 39 βαθμούς, με τον πολύπειρο Κουλιμπαλί να μην έχει συνεισφέρει στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Η «Μπλε» του Λονδίνου βρίσκονται 17 πόντους πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και 7 πίσω από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Αν δεν κατορθώσουν να βγουν ούτε στα προκριματικά του Europa Conference League, η σεζόν θα κριθεί απολύτως αποτυχημένη.

Οι δηλώσεις του Κουλιμπαλί:

«Ξέρω ότι δεν είμαι στο 100% ακόμα, αλλά νομίζω ότι φτάνω στο επίπεδό μου. Η Τσέλσι μου έχει δείξει εμπιστοσύνη και θέλω να την ανταποδώσω παραμένοντας σε αυτόν τον σύλλογο για πολλά χρόνια. Αυτή δεν είναι μια χρονιά που περίμενα είναι η αλήθεια, αλλά μερικές φορές όταν γίνονται μεγάλες αλλαγές, έρχονται νέοι ιδιοκτήτες και η μισή ομάδα είναι νέα, όλοι πρέπει να προσαρμοστούν.

Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη είναι η φιλοδοξία εδώ και θα εργαστούμε για να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των υποστηρικτών μας. Όσο αναφορά την αλλαγή του προπονητή, εμείς από μεριάς μας θα πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να τα δίνουμε όλα.

Ο νέος προπονητής είναι ένας μεγάλος θρύλος του συλλόγου και επομένως πρέπει να τον ακολουθήσουμε, πεπεισμένοι ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Έστειλα στον Πότερ ένα μήνυμα, με βοήθησε πολύ. Ήταν δύσκολο για μένα στην αρχή να αλλάξω χώρα και να αφήσω πίσω μου την Νάπολι μετά από οκτώ χρόνια. Μπορώ μόνο να πω ευχαριστώ, θα έχει ένα καλό μέλλον.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ