Τσέλσι: Εξετάζει επιστροφή Αντσελότι το καλοκαίρι (pic)

Τσέλσι: Εξετάζει επιστροφή Αντσελότι το καλοκαίρι (pic)

Μπορεί η Τσέλσι μετά την απόλυση του Πότερ να επανέφερε τον Λάμπαρντ, ωστόσο πηγές αναφέρουν πως κοιτάζει τον Κάρλο Αντσελότι το καλοκαίρι.

Ένδοξες στιγμές του παρελθόντος αναπωλούν στην Τσέλσι, τότε που Κάρλο Αντσελότι ήταν στο τιμόνι της ομάδας, στο ντάμπλ του 2010.

Σύμφωνα με πηγές του ESPN στο λονδρέζικο σύλλογο σκέφτονται σοβαρά να καταθέσουν πρόταση στον Ιταλό τεχνικό, να αναλάβει ξανά τα ηνία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Να βγάλει εγωισμό κόντρα στην ΑΕΚ

Τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης του 2021 είναι πολλά, για να καλύψουν το κενό που άφησε πίσω του, ο Γκρέιαμ Πότερ και σίγουρα θέλουν να κινηθούν σε μία επιλογή δοκιμασμένη, που να μην τους στοιχίσει τόσα πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι μία τέτοια επιλογή, γι’ αυτό και γύρισε να βοηθήσει τον σύλλογο που τόσο πολύ αγαπά μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως και αυτός είχε απολυθεί από τον «Μπλε» πάγκο για να πάρει τη θέση του ο Τούχελ.

Ο Αντσελότι φαντάζει η ιδανική περίπτωση τεχνικούς που θα μπορέσει να «νοικοκυρέψει» τα αποδυτήρια του «Στάμφορντ Μπρίζ», στα οποία έχουν μαζευτεί μεταγραφές αρκετών εκατομμυρίων, που δεν μπορούν να συνεργαστούν και να παίξουν όλοι μαζί.

Ο Ιταλός τεχνικός ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης, μέχρι το 2024 και όπως ο ίδιος δηλώνει χαρακτηριστικά για την «Βασίλισσα»: «Είμαι στον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο και νιώθω πολύ αγαπητός εδώ».

Πρόσφατα ο Αντσελότι παραδέχθηκε πως βρίσκεται και στους υποψήφιους προπονητές, για να αναλάβει την καθοδήγηση της Εθνικής Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 2026, σε ένα ενδεχόμενο που καθόλου αδιάφορο δεν θα άφηνε κανέναν προπονητή.

Η Τσέλσι έχει πιο προχωρημένες επαφές με τον Λουίς Ενρίκε και τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αλλά σίγουρα αν μπορούσε να κινηθεί εύκολα και να υπογράψει τον Ιταλό, θα το έπραττε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ