Άρσεναλ : Κλείνει τον Παπασταθόπουλο

Άρσεναλ : Κλείνει τον Παπασταθόπουλο

Σύμφωνα με Γερμανικά δημοσιεύματα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από την Ντόρτμουντ, καθώς αποτελεί κοινό μυστικό πως η συνεργασία των δυο πλευρών δεν θα συνεχιστεί.

Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες του εξωτερικού, όμως σύμφωνα με τη «Bild» η Άρσεναλ είναι αυτή που θα τον κάνει δικό της.

Ο Μέρτεζακερ σταμάτει το ποδόσφαιρο, ο Κοσελνί είναι αρκετά ασταθής και η Άρσεναλ, θέλει να ενισχύσει πάση θυσία την αμυντική της γραμμή. Βλέπει λοιπόν στο πρόσωπο του «Sokratis» τον ηγέτη της άμυνάς της.

Όπως αναφέρει η Γερμανική εφημερίδα, ο μάνατζερ του Έλληνα στόπερ, μαζί με τον Κώστα Φάρρα που είχε δουλέψει και τη μεταγραφή Μαυροπάνου, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους Gunners για το θέμα του Σωκράτη.

Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται πως θα φτάσει τα 20 εκατομμύρια, καθώς είναι στη μέση και η ρήτρα του συμβολαίου του Παπασταθόπουλου, το οποίο λήγει το Καλοκαίρι του 2019.

Οριστικές εξελίξεις για το θέμα αναμένεται να έχουμε μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Ντόρτμουντ και της Άρσεναλ, καθώς και οι δυο ομάδες βρίσκονται στην πιο κρίσιμη καμπή των υποχρεώσεών τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ