Τρομερή ανατροπή βλέπει το ESPN στο φινάλε της Premier League: Φαβορί για τον τίτλο πλέον η Σίτι (pic)

Τρομερή ανατροπή βλέπει το ESPN στο φινάλε της Premier League: Φαβορί για τον τίτλο πλέον η Σίτι (pic)

Αν και η Άρσεναλ προηγείται στη βαθμολογία της Premier League, το ESPN βλέπει ανατροπή και τη Μάντσεστερ Σίτι να κόβει πρώτη το νήμα.

Η Άρσεναλ στραβοπάτησε χθες για την 31η αγωνιστική της Premier League και αυτομάτως η Μάντσεστερ Σίτι αναθάρρησε σύμφωνα και με τα… προγνωστικά.

Διαβάστε επίσης: Χάποελ Ιερουσαλήμ: «Είμαστε ένα ασφαλές μέρος για όλους, γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα» (vid)

Οι «πολίτες» κέρδισαν με 3-1 τη Λέστερ στο «Έτιχαντ», την ώρα που οι Λονδρέζοι έρχονταν ισόπαλοι 2-2 με τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η απόσταση των δυο να μειωθεί στους 4 βαθμούς.

Που θα πει πως πλέον η ομάδα του Αρτέτα είναι στους 74 βαθμούς ενώ αυτή του Γκουαρντιόλα στους 70, κι όλα αυτά ενώ η ομάδα του Μάντσεστερ έχει αγώνα λιγότερο συν το ματς με την Άρσεναλ εντός έδρας στις 26/4.

Βλέποντας λοιπόν όλα αυτά το ESPN και χωρίς να τα παραβλέψει, πλέον θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη Σίτι, ενώ δεύτερο φαβορί είναι πλέον η Άρσεναλ.

Για την ακρίβεια το ESPN πιστεύει ότι κατά 66% θα πάρει το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σιτι με τους «κανονιέρηδες» πλέον να είναι στο 34%. Όπως και να έχει η μάχη των δυο αναμένεται συναρπαστική και ενώ υπάρχει το μεταξύ τους ντέρμπι όπως προαναφέραμε. Οι Λονδρέζοι πάντως πιέζονται, την ώρα που οι «πολίτες» κυνηγούν με μανία.

Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ