«Αγχώνει» την Σίτι ο Χάαλαντ και τρέχει να τον… κλειδώσει

«Αγχώνει» την Σίτι ο Χάαλαντ και τρέχει να τον… κλειδώσει

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κάνει μια εμφατική πρώτη σεζόν στο Μάντσεστερ και στη Σίτι... τρέχουν για να διορθώσουν μια λεπτομέρεια που μπορεί να τον οδηγήσει σε... άλλες πολιτείες πολύ σύντομα.

Μπορεί να μας είχε προειδοποιήσει με τις εμφανίσεις του σε Αυστρία με την Σάλτσμπουργκ και Γερμανία με την Ντόρτμουντ. Όμως όλοι στο άκουσμα της μεταγραφής του στην Μάντσεστερ Σίτι, ήταν επιφυλακτικοί για τον αν ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα μπορούσε να είναι τόσο κυριαρχικός και στο κορυφαίο επίπεδο.

Ωστόσο ο 22χρονος Νορβηγός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα προσαρμογής στο αγγλικό ποδόσφαιρο και στο Champions League σε μια ομάδα πίεσης και απαιτήσεων του επιπέδου της Σίτι του Γκουαρδιόλα. Αντιθέτως συνεχίζει να κάνει… πλάκα στις αντίπαλες άμυνες σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε 66 λεπτά και 47 συνολικά σε 40 εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης: Ο… αναμορφωτής Πιόλι που προσπαθεί να θυμίσει στην Ευρώπη ποια είναι η Μίλαν! (pics, vid)

Αυτά βλέπουν οι Άραβες της Σίτι και προσπαθούν να διορθώσουν μια ανορθογραφία που υπάρχει στο τρέχον συμβόλαιο του Χάαλαντ που μπορεί να λήγει το 2027, αλλά έχει μια ρήτρα αποδέσμευσης στα 150 εκατ. ευρώ η οποία ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με το ποσό αυτό να μην είναι απαγορευτικό για ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί σεν Ζερμέν.

Για αυτό και οι Σίτιζενς προσανατολίζονται σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου η οποία όμως θα πραγματοποιηθεί μόνο αν γίνει αποδεκτή η απαίτηση της ομάδας να μην συμπεριληφθεί στο νέο συμβόλαιο ρήτρα αποδέσμευσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ