Τρέχει να… μαζέψει το ρόστερ ελέω FFP η Τσέλσι

Τρέχει να… μαζέψει το ρόστερ ελέω FFP η Τσέλσι

Η Τσέλσι έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες για να μειώσει ριζικά τον αριθμό στο παικτών του ρόστερ της, ώστε να μην έχει προβλήματα με το FFP.

Οι διοικούντες την Τσέλσι, δίνουν «μάχη με τον χρόνο», καθώς ο λονδρέζικος σύλλογος πρέπει να μειώσει σημαντικά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, μέχρι τις 30 Ιουνίου, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με Financial Fair Play.

Οπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «Evening Standard», αρκετοί παίκτες ενδέχεται να… ετοιμάσουν βαλίτσες αυτό το καλοκαίρι, μεταξύ των οποίων, ο Κρίστιαν Πούλισικ, ο Χακίμ Ζίγιες, ο Καλιντού Κουλιμπαλί, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και ο Μέϊσον Μάουντ.

Πρόκειται για πωλήσεις παικτών, που πρέπει να γίνουν πριν από αυτή την προθεσμία της 30ης Ιουνίου, ώστε οι εισφορές να ενσωματωθούν στα οικονομικά δεδομένα για την σεζόν 2022-2023. Οι «αντίπαλοι» σύλλογοι, γνωρίζουν αυτήν την κατάσταση και θα μπορούσαν να την χρησιμοποιήσουν, έτσι ώστε, να διαπραγματευθούν την τιμή παικτών για τους οποίους ενδιαφέρονται.

Η διοίκηση των «Μπλε», έχει ήδη μιλήσει με αρκετούς κορυφαίους συλλόγους της «γηραιάς ηπείρου», που είναι έτοιμοι να… υποδεχθούν τους παίκτες της Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ