«Ο Ποτσετίνο θα δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Λουκάκου»

«Ο Ποτσετίνο θα δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Λουκάκου»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, θα αναλάβει την Τσέλσι και θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Λουκάκου, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Η εποχή Ποτσετίνο, φαίνεται πως ξεκινά στην Τσέλσι, όπου σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ρομέλου Λουκάκου θα επιστρέψει το καλοκαίρι στο Λονδίνο, καθώς η Ιντερ δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του από την αγγλική ομάδα και ο Αργεντίνος τεχνικός θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Βέλγος σταρ επέστρεψε στο Μιλάνο το περασμένο καλοκαίρι, ως δανεικός, ελπίζοντας πως θα αφήσει πίσω του την κακή χρονιά στο Λονδίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Οι συχνοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να αγωνίζεται σταθερά στην Ίντερ και ο γενικός διευθυντής των «νερατζούρι», Τζουσέπε Μαρότα, ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Και τώρα οι δυο τους…

Από την πλευρά τους, οι «μπλε» του Λονδίνου δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την περίπτωσή του, αλλά αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, που πρόκειται ν’ αναλάβει την Τσέλσι, θέλει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ