Έμπολι – Ίντερ 0-3: «Καθάρισαν» με Λουκάκου οι «νερατζούρι» (vid)

Έμπολι – Ίντερ 0-3: «Καθάρισαν» με Λουκάκου οι «νερατζούρι» (vid)

Με πρωταγωνιστή τον Ρομέλου Λουκάκου, η Ίντερ επικράτησε εκτός έδρας της Έμπολι με 3-0 και πλησίασε στους δυο βαθμούς την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Η Ίντερ αν και αγωνιζόταν εκτός έδρας, δεν… αγχώθηκε. Μετά την ήττα από τη Μόντσα εντός έδρας, επέστρεψε στις επιτυχίες και επικράτησε της Έμπολι με 3-0 για την 31η αγωνιστική της Serie A πλησιάζοντας έτσι στην προνομιούχο 4η θέση που οδηγεί στο Champions League, αφού πλέον έχει 54 βαθμούς έναντι 56 της Ρόμα που βέβαια έχει ματς λιγότερο (δύσκολο μάλιστα κόντρα στην Αταλάντα εκτός έδρας αύριο).

Διαβάστε επίσης: Ο Τούχελ ήρθε αλλά η Μπάγερν απογοητεύει! (vids)

Στα του αγώνα κορυφαίος για τους «νερατζούρι» ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος σημείωσε δυο τέρματα. Συγκεκριμένα -ύστερα από ένα… άγονο πρώτο μέρος- ο 29χρονος Βέλγος επιθετικός άνοιξε το σκορ με όμορφο σουτ στο όριο της μεγάλης περιοχής στο 48′, ενώ στο 76′ με άψογη ενέργεια και σουτ… κεραυνό έκανε το 2-0 για τους «νερατζούρι».

Στο 88ο λεπτό ήρθε το «κερασάκι στην τούρτα» για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να σκοράρει ολοκληρώνοντας το θρίαμβο των Μιλανέζων, γράφοντας το τελικό 3-0.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ίντερ που κυνηγάει την τετράδα, είναι και στους «4» του Champions League (θα αντιμετωπίσει την Μίλαν), την ώρα που η Έμπολι βρίσκεται στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τους 32 βαθμούς.

Έμπολι: Πέριζαν, Εμπουέχι, Ισμαΐλι, Λουπέρτο (72′ Τονέλι), Παρίζι, Χάας (65′ Γκράσι), Μάριν, Μπαντινέλι (72′ Βινιάτο), Μπαλντάντσι, Καπούτο (80′ Ντέστρο), Καμπιάγκι (65′ Σατριάνο).

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ατσέρμπι, Ντε Βριτζ, Ντ’ Αμπρόσιο, Γκόζενς (77′ Ντιμάρκο), Τσαλχάνογλου (87′ Ασλάνι), Μπρόζοβιτς (77′ Μπαρέλα), Γκαλιαρντίνι, Μπελανόβα (69′ Ντάμφρις), Κορέα (69′ Λαουτάρο), Λουκάκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ