Σφίγγει τα λουριά ο Κλοπ στους παίκτες ενόψει καλοκαιρινών διακοπών

Σφίγγει τα λουριά ο Κλοπ στους παίκτες ενόψει καλοκαιρινών διακοπών

Ο Γιούργκεν Κλοπ σκληραίνει τη στάση του προς τους παίκτες ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών, θέλοντας να δουλέψει όσο το δυνατόν πιο σωστά μαζί τους ενόψει της νέας σεζόν στην οποία δεν συγχωρούνται τα λάθη.

Η Λίβερπουλ διανύει φέτος την χειρότερη σεζόν της εποχής Κλοπ. Όλη η χρονιά στην Premier League είναι επιεικώς μετριότατη, με την ομάδα να μάχεται μέχρι το τέλος για να προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και κατά πάσα πιθανότητα όχι αυτό του Champions League, ενώ ο αποκλεισμός με κάτω τα χέρια από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη νοκ άουτ φάση του φετινού Champions League ήταν το κερασάκι σε μια… πικρή τούρτα.

Οι αλλαγές στο Μέρσεϊσαϊντ αναμένονται πολλές και σε βάθος. Αλλαγές τόσο σε θέματα στελέχωσης του staff που πλαισιώνει τον Κλοπ όσο και σε θέματα στελέχωσης του ρόστερ μιας και θεωρείται πως ο κύκλος πολλών παικτών στην ομάδα έχει κλείσει και μια ποσοτική αλλά και ποιοτική αναβάθμιση θεωρείται κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Διαβάστε επίσης: Φενέρμπαχτσε: Ξέρω τι έκανες στην κανονική περίοδο (pics, vids)

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Κλοπ σε δημοσιογράφους, πριν από το αποψινό (26/4 και ώρα 21:30) πολύ κρίσιμο ματς με την Γουέστ Χαμ, ακόμα και η στάση του σε θέματα καθημερινότητας των παικτών ή και ξεκούρασης τους θα αλλάξει και θα γίνει πιο αυστηρή:

«Αυτή η χρονιά πρέπει να είναι διαφορετική, για αυτό τον λόγο θέλω να επιστρέψουν όσο νωρίτερα γίνεται, σεβόμενος βέβαια τις διακοπές των παικτών. Θέλω να πάνε διακοπές όσο πιο πολύ μπορούν αλλά πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, μιας και για να είμαστε ειλικρινείς, η νέα χρονιά αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας».

Αυτό σημαίνει σύμφωνα με το ρεπορτάζ πως οι διακοπές των παικτών της Λίβερπουλ θα μειωθούν σε διάρκεια. Ο Κλοπ θα βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας από τις 8 Ιουλίου για να οργανώσει τα θέματα της προετοιμασίας, ενώ οι παίκτες θα επιστρέψουν στις 11 Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διεθνείς παίκτες των Reds θα έχουν λιγότερες ημέρες ξεκούρασης αφού οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων τελειώνουν στις 20 Ιουνίου.

Ωστόσο την επόμενη σεζόν δεν χωράνε λάθη και ολιγωρίες σε κανένα επίπεδο και ο Γιούργκεν Κλοπ που αναμένεται να… επανεκκινήσει κατά κάποιο τρόπο τη Λίβερπουλ, θέλει να είναι σίγουρος πως θα έχει υπό έλεγχο κάθε λεπτομέρεια, από το τι τρώνε και πως προπονούνται οι παίκτες μέχρι και την πνευματική και ψυχολογική τους προσέγγιση και προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς που η πίεση για αποτελέσματα θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ για όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ