Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αμφίβολος με Τότεναμ ο Μπρούνο Φερνάντες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αμφίβολος με Τότεναμ ο Μπρούνο Φερνάντες

Ένα χτύπημα από το παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον ενδέχεται να αφήσει εκτός από το ματς με την Τότεναμ τον Μπρούνο Φερνάντες.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπρούνο Φερνάντες στην αυριανή (27/4) αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ, για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Ο Πορτογάλος μέσος δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού κυπέλλου με την Μπράιτον στο «Γουέμπλεϊ», όπου αντικαταστάθηκε κατά τη διάρκεια της παράτασης. «Πρέπει να δούμε πώς θα είναι. Δεν ξέρουμε ακόμη, είναι ερωτηματικό», δήλωσε ο Ερικ τεν Χαγκ στη συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης: Το μέλλον του… άτακτου Μπέικον στα χέρια του Αταμάν

Η Γιουνάιτεντ θα βρει απέναντί της μία «πληγωμένη» Τότεναμ, που προέρχεται από συντριβή (6-1) στο καθοριστικό -για τη μάχη εξόδου στο Champions League- παιχνίδι της Κυριακής (23/4) με τη Νιούκαστλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός προειδοποίησε ότι αυτό το πολύ κακό αποτέλεσμα «μπορεί να γίνει καύσιμο για να επανέλθουν» και υπογράμμισε στη συνέχεια: «Δεν μπορεί ποτέ ένας αντίπαλος να είναι πιο πεινασμένος από εμάς. Ετσι πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι και να εξασφαλίσουμε ότι θα μπούμε σωστά, θα είμαστε κυρίαρχοι και θα ελέγξουμε το ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ