Πολυβόλο η Νιούκαστλ (1-4) – Καταδίκασε τη Σαουθάμπτον η Μπόρνμουθ (0-1)

Πολυβόλο η Νιούκαστλ (1-4) – Καταδίκασε τη Σαουθάμπτον η Μπόρνμουθ (0-1)

Μετά τα έξι γκολ στην Τότεναμ η Νιούκαστλ έβαλε τέσσερα (1-4) στην έδρα της Έβερτον ενώ μεγάλη νίκη πήρε η Μπόρνμουθ επί της ουραγού Σαουθάμπτον.

Με την 7η νίκη της στα 8 τελευταία ματς της Premier League (4-1 την Έβερτον) η Νιουκάστλ «αγκάλιασε» ακόμη πιο σφιχτά το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League, ενώ η Μπόρνμουθ με το μεγάλο «διπλό» στο «Σεντ Μέρις» (1-0) επί της Σαουθάμπτον ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία.

Νιουκάστλ και Μπόρνμουθ «ψαλίδισαν» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες των Εβερτον και Σαουθάμπτον για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι «ανθρακωρύχοι» με κεκτημένη ταχύτητα από το εμφατικό 6-1 επί της Τότεναμ «άλωσαν» και το «Γκούντισον Παρκ» με 4-1 και, πλέον, με 6ο ματς χωρίς νίκη (0-3-3) και 7η εντός έδρας ήττα στα τελευταία 11 ματς που έδωσαν στο Λίβερπουλ, οι «εφοπλιστές» θα παίξουν τον «τελικό» παραμονής με τη Λέστερ (εκτός) την Πρωτομαγιά!

Διαβάστε επίσης: Η καλοκαιρινή αντεπίθεση αρχίζει από την Άνοιξη…

Η Σαουθάμπτον δεν έδωσε συνέχεια στη μυθική εμφάνιση στο Λονδίνο και το 3-3 με την Άρσεναλ. Με την 21η ήττα που γνώρισε, εντός έδρας από την Μπόρνμουθ, αναζητά, πλέον, ένα μικρό θαύμα για να μην υποβιβαστεί στην Championship.

Από την άλλη, η Μπόρνμουθ μετά την κάκιστη εμφάνιση απέναντι στη Γουέστ Χαμ στις 23/04 (4-0) αφυπνίστηκε και κατάλαβε καλά ότι δεν είχε σωθεί. Με το αποψινό 1-0, όμως, στο «Σεντ Μέρις», ουσιαστικά δεν διατρέχει πια κανένα κίνδυνο… Οι «Αγιοι» σκόραραν στο 89΄ με τον Άνταμς, αλλά με την χρήση του VAR το γκολ δε μέτρησε (οφσάιντ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ