Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Αντέδρασαν τα «σπιρούνια», αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν σε τροχιά Champions League

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Αντέδρασαν τα «σπιρούνια», αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν σε τροχιά Champions League

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο της Τότεναμ η οποία απάντησε με δύο γκολ στο δεύτερο για το 2-2, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» ελέγχουν την υπόθεση τετράδα.

Η Τότεναμ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έβγαλε όμως αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε την ισοπαλία με 2-2. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι έχουν την κατάσταση για την τετράδα στα χέρια τους.

Στο 7ο μόλις λεπτό ο Σάντσο με δεξί σουτ έγραψε το 0-1 ενώ στο 19′ ο Πέρισιτς έσωσε στη γραμμή προσπάθεια του Σάντσο. Ο Ντε Χέα με μεγάλη επέμβαση στο 29′ κράτησε το μηδέν σε σουτ του Πέρισιτς και στο 44′ ο Ράσφορντ πήρε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Μπρούνο και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-2.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Σρέντερ και τι ισχύει με τον προπονητή

Η Τότεναμ μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος κι αφού είχε δοκάρι με τον Λενγκλέ στο 48′, μείωσε σε 1-2 στο 54′ με τρομερό σουτ του Πόρο σε φάση διαρκείας. Τελικά κατάφερε να πάρει και τον πόντο όταν στο 79′ ο Κέιν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Σον με πλασέ στο πίσω δοκάρι έγραψε το 2-2.

Τότεναμ: Φόρστερ, Λενγκλέ, Ντάιερ, Ρομέρο, Χόιμπιεργκ, Πόρο (77’ Ντανζουμά), Πέρισιτς (77’ Ντέιβις), Σκιπ, Σον (87’ Τανγκανγκά), Κέιν, Ριτσάρλισον (61’ Κουλουσέβσκι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σο, Λίντελεφ, Γουάν Μπισάκα (71’ Μαλάσια), Νταλότ, Έρικσεν (61’ Φρεντ), Κασεμίρο, Φερνάντες, Ράσφορντ, Σάντσο (61’ Μαρσιάλ), Άντονι (71’ Βέγκχορστ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ