Μεγάλη στιγμή: Βασικός ο Μαυροπάνος κόντρα στην Γιουνάιτεντ

Μεγάλη στιγμή: Βασικός ο Μαυροπάνος κόντρα στην Γιουνάιτεντ

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος είναι στην βασική εντεκάδα της Άρσεναλ για το σημερινό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ.

Η Άρσεναλ κοντράρεται σήμερα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο. Αυτό διότι ότι ο τεχνικός των κανονιέρηδων, Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον 19χρονο Έλληνα στόπερ στο βασικό σχήμα της ομάδας του, δίνοντας την ευκαιρία στον νεαρό άσο ν’ αγωνιστεί σ’ ένα πολύ μεγάλο ματς.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως ο νεαρός αμυντικός περιμένει πως και πως την ευκαιρία να παίξει στο «θέατρο των ονείρων» απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον πρώην αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα ότι θα του δοθεί η δυνατότητα να κοντραριστεί με τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Sun ο Βενγκέρ θέλει να επιβραβεύσει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό για την προσπάθεια που έχει κάνει στις προπονήσεις και γι’ αυτό τον λόγο πήρε την απόφαση να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ