Κλείνει στην Μπράιτον επί σειρά ετών βασικός παίκτης της Λίβερπουλ

Κλείνει στην Μπράιτον επί σειρά ετών βασικός παίκτης της Λίβερπουλ

Η Μπράιτον , θέλει να προσθέσει εμπειρία στην ομάδα της με παίκτη της Λίβερπουλ που έχει πάνω από 300 συμμετοχές με τους Reds.

Έχει αναφερθεί πολλάκις πως ο κύκλος της Λίβερπουλ έχει κλείσει και αρκετοί παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, στην προσπάθεια του Κλοπ να ξαναχτίσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σε Αγγλία και Ευρώπη όπως τα περασμένα χρόνια.

Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το Μέρσεϊσαϊντ είναι ο τεράστιος Τζέιμς Μίλνερ. Ο Άγγλος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής, έμεινε στη Λίβερπουλ για 8 σεζόν (326 συμ/ 26 γκολ/ 46 ασίστ) και με σήμα κατατεθέν το πάθος και τις αστείρευτες φυσικές δυνάμεις του προσέφερε στον σύλλογο τόσο ως κεντρικός μέσος όσο και ως ακραίος αμυντικός κυρίως στα δεξιά.

Διαβάστε επίσης: Sold out η Ulker Sports Arena για το Φενέρ – Ολυμπιακός

Στα 37 του ο Μίλνερ βλέπει το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ να λήγει το καλοκαίρι και δεν αναμένεται να ανανεωθεί. Ωστόσο δεν κάνει σκέψεις απόσυρσης ακόμα και όπως φαίνεται υπάρχουν ομάδες που θέλουν να προσθέσουν εμπειρία και παραστάσεις του υψηλοτέρου επιπέδου στο ρόστερ τους.

Μια από αυτές είναι η εξαιρετική φέτος Μπράιτον που κάνει πορεία Ευρώπης στην εξαιρετικά δύσκολη και ανταγωνιστική Premier League και βλέπει στο πρόσωπο του Μίλνερ έναν παίκτη που θα δώσει λύσεις αλλά θα κάνει και… ενέσεις σωστής νοοτροπίας στους νεαρούς αλλά εξαιρετικά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των Γλάρων όπως οι Καϊσέδο, ΜακΆλιστερ και Μόντλερ, ενώ αν τελικά επισημοποιηθεί η μετακίνησή του θα βρει στην ομάδα και ένα παλιό γνώριμο από τη Λίβερπουλ, τον Άνταμ Λαλάνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ