«Σφυριά» & τούρκικο θέαμα

«Σφυριά» & τούρκικο θέαμα

Δράση σε Τουρκία και Αγγλία.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Με 2/3 επιλογές και +41.45 μονάδες στο ταμείο έκλεισε η στήλη της Παρασκευής. Πλησιάσαμε το απόλυτο, αλλά η Σπέτσια ξόδεψε 1.73 xGoals για να χαθεί το G/G & Over 2.5 υποδεχόμενη τη Μόντσα (0-2). Νωρίτερα, η Αλάνιασπορ κέρδισε την ουραγό Ουμρανιεσπόρ και πλήρωσε τον άσο, ενώ το Over 2.5 στο Στρασβούργο επιβεβαιώθηκε από νωρίς.

Πάμε στα προγνωστικά στοιχήματοςμπαίνουμε στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απρίλη με 9 επιλογές, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω.

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ

To “μπουστάρισμα” της αλλαγής προπονητή στην Πάλας φαίνεται να ξεθύμανε, μετά από τρεις σερί νίκες στην επιστροφή Χόντγκσον, πραγματοποίησε μέτριες εμφανίσεις με Έβερτον (0-0 εντός) και Γουλβς (2-0 εκτός). Αναποτελεσματική στο Σέλχαστ Παρκ με μόνο μία νίκη στα 9 τελευταία, αλλά άνετη βαθμολογικά πλέον με το +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Γουέστ Χαμ ρολάρει επιθετικά τον τελευταίο μήνα, αλλά δεν είναι τόσο άνετη στην ουρά. Κομβικό το σημερινό παιχνίδι για τα “σφυριά”, θα είναι καθησυχαστική μία νίκη πριν έρθουν τα ματς με τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ και τα ημιτελικά του Conference League. Εντυπωσιακή η ομάδα του Μόγιες στο τελευταίο ταξίδι της (0-4 την Μπόρνμουθ), ήταν ανταγωνιστική στην ήττα της Τετάρτης από τη Λίβερπουλ (1-2). Διαθέτει πιο έμπειρο ρόστερ, ο Μόγιες υπερτερεί στο ματσάρισμα των πάγκων και έχει καλές πρόσφατες αναμνήσεις στην έδρα της Πάλας, ενώ τα 16/17 τελευταία μεταξύ τους είχαν τουλάχιστον δύο γκολ. Επιλογή το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.18.

Μπαρσελόνα – Μπέτις

Η Μπάρσα βαδίζει ασθμαίνοντας προς την στέψη της, έχει κάνει άσχημες εμφανίσεις μέσα στον Απρίλη και τα μόλις 2 γκολ παθητικό σε 15 πρωταθληματικά παιχνίδια στο Καμπ Νου είναι απόλυτα πλασματική στατιστική. Η Μπέτις δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά έχει ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επομενη σεζόν και διαθέτει την ποιότητα να βγάλει ευκαιρίες στη Βαρκελώνη. Έχει παράδοση σκοραρίσματος εκεί και το 2.05 στο Goal/Goal είναι επιλογή με αξία.

Καραγκιουμρούκ – Αντάλιασπορ

Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα του Πίρλο, με μόλις μία ήττα μέσα στο 2023, συνεχίζει τις πληθωρικές εμφανίσεις της, προερχόμενη από το 3-3 στην έδρα της Γαλατά. Με τους Μπορίνι και Ντιάν στην επίθεση να έχουν φτάσει τα 20 γκολ έκαστος διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση στη λίγκα, ενώ ανασταλτικά είναι σταθερά ευάλωτη με το 3ο χειρότερο παθητικό!

Η Αντάλιασπορ επιβεβαίωσε την αμυντική της αφέλεια στα δύο παιχνίδια του τελευταίο 10ημέρου, δέχεται με ευκολία καθαρές ευκαιρίες, γίνεται εύκολα το λάθος σε τοποθετήσεις και απλές πάσες στην κυκλοφορία. Δημιουργικά όμως είναι σε καλό επίπεδο από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό ο Ράιτ.

Ματσάρισμα που φωνάζει για γκολ, ξεκάθαρη επιλογή το Over 3 σε απόδοση 2.05.

Σίβασπορ – Φενέρμπαχτσε

Ειδικών συνθηκών το παιχνίδι στην Σεβάστεια, αφού οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκεί ξανά σε τέσσερις ημέρες για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Αδιάφορη πλέον στο πρωτάθλημα η Σίβασπορ μετά το διπλό στην Αττάλεια (1-2) θα παίξει δίχως άγχος για το γόητρο και για να βάλει αμφιβολίες στη Φενέρ για το ματς της Τετάρτης. Στο γήπεδό της έχει σκοράρει στα 10/11 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, κέρδισε την Μπεσίκτας κι έχασε στις καθυστερήσεις από τη Γαλατά.

Η Φενέρμπαχτσε φαίνεται ότι δεν αντέχει την πίεση του πρωταθλητισμού, αφού τη Δευτέρα πέταξε στα σκουπίδια τεράστια ευκαιρία να μειώσει στο -4 από την κορυφή. Απογοητευτική η ανασταλτική της λειτουργία κατάφερε να χάσει δύο πόντους υποδεχόμενη την Ιστανμπούλσπορ παρότι προηγήθηκε 2-0 και 3-2. Στα εκτός έδρας αποδεικνύεται πιο αποτελεσματική, τρέχει επί μέρους ρεκόρ 7-1-0, αλλά σε όλα τα παιχνίδια η εστία της παραβιάστηκε. Με τον βασικό κίπερ Μπαγιντίρ να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και τον στόπερ-πυλώνα Σζαλάι επίσης εκτός είναι πολύ πιθανό να μαζέψει ξανά την μπάλα από τα δίχτυα της. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Παρολί

Τρεις επιλογές με γκολ από Ελλάδα, Χιλή & Πορτογαλία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.51.

Πρώτη επιλογή το Over 2 (1.75) στο Ατρόμητος – ΟΦΗ. Εξασφαλισμένες και οι δύο ομάδες στη διαδικασία των play out, δεν έχουν λόγο να παίξουν με ιδιαίτερη σκοπιμότητα σήμερα στο Περιστέρι, όπου έχουν πρόσφατη παράδοση με γκολ. Αμφότερες διαθέτουν παίκτες που έχουν την ατομική προσπάθεια και θέλουν να δείξουν πράγματα ψάχνοντας ενδεχομένως και μία μεταγραφή.

Δεύτερη επιλογη το Over 2.5 (1.80) στο Παλεστίνο – Νιουμπλένσε. Σε πολύ άσχημη κατάσταση οι άμυνες και των δύο ομάδων που πέρσι κατάφεραν να εξασφαλίσουν διεθνή εισιτήρια. Αμφότερες δέχθηκαν από 8 γκολ στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος! Παίζουν ανοιχτά, έχουν μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές, σκοράρουν, αλλά αδυνατούν ακόμα και να διαχειριστούν προβαδίσματα.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το Over 2 (1.75) στο Τσάβες – Κάζα Πία. Οι δυο τους ανέβηκαν μαζί στη Liga Portugal τη φετινή σεζόν και εξασφάλισαν με άνεση την παραμονή τους. Ναι μεν δεν είναι ομάδες που δίνουν γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους, αλλά σήμερα θα ψάξουν αμφότερες μία νίκη που θα τις κρατήσει μέσα στην ορθάνοιχτη κούρσα για την 6η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σύμμαχος στο ποντάρισμα και η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση, στο G/G & Over 2.5 πήγαν τα 4/5 τελευταία.

Προγνωστικά Στοιχήματος

14:30 | Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ  Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.18

16:00 | Καραγκιουμρούκ – Αντάλιασπορ  ➡ Over 3 (απόδοση 2.05)

19:00 | Σίβασπορ – Φενέρμπαχτσε  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.10)

22:00 | Μπαρσελόνα – Μπέτις  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.05)

Παρολί

19:15 | Ατρόμητος – ΟΦΗ  ➡ Over 2 (απόδοση 1.75)

19:30 | Παλεστίνο – Νιουμπλένσε  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.80)

20:00 | Τσάβες – Κάζα Πία  ➡ Over 2 (απόδοση 1.75)

Χινάρι

19:00 | Ανκαραγκιουτσού – Κασίμπασα  ➡ Χ (απόδοση 3.65)

Σκόρερ

16:00 | Καραγκιουμρούκ – Αντάλιασπορ  ➡ Μπορίνι anytime σκόρερ (απόδοση 2.65)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ