Η Μπράιτον διέσυρε τη Γουλβς (6-0) – Ήττα στο φινάλε για τη Νότιγχαμ (2-1)

Η Μπράιτον διέσυρε τη Γουλβς (6-0) – Ήττα στο φινάλε για τη Νότιγχαμ (2-1)

Επιστροφή στις νίκες για την Μπράιτον που ισοπέδωσε με 6-0 τη Γουλβς στο «Amex Stadium», την ώρα που η Νότιγχαμ δεχόταν ανατροπή στο φινάλε από την Μπρέντφορντ (2-1).

Απίθανη παράσταση από την Μπράιτον! Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι επέστρεψε στις νίκες διαλύοντας με 6-0 την τραγική Γουλβς για την 34η αγωνιστική της Premier League και πλησίασε στον πόντο από τις θέσεις της Ευρώπης. Παρά την πολύ βαριά ήττα τους πάντως, οι «Λύκοι» παραμένουν στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και δύσκολα θα μπουν σε μπελάδες.

Το πάρτι ξεκίνησε νωρίς για την Μπράιτον αφού μόλις στο 6′ ο Ουντάβ από ασίστ του Γουέλμπεκ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ανέλαβς δράση ο Γκρος που έκανε το 2-0 στο 14′ με πλασέ και το 3-0 στο 26′ με τρομερό σουτ. Στο 39′ ο Γουέλμπεκ πέτυχε και το 4-0 με κεφαλιά.

Διαβάστε επίσης: Το «δύσβατο» μονοπάτι της Εθνικής και οι μεγάλες «μάχες»

Το δράμα για τη Γουλβς συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος παρ’ ότι ο Λοπετέγκι έκανε τρεις αλλαγές με το ξεκίνημα. Με πλασέ έξω από την περιοχή ο Γουέλμπεκ σκόραρε για το 5-0 στο 48′ και το 6-0 διαμόρφωσε στο 66′ ο Ουντάβ με υπέροχη προσπάθεια.

Μπράιτον: Στιλ, Εστουπινιάν, Γουέμπστερ, Ντανκ, Φέλτμαν (65’ Καϊσέδο), Γκρος, Γκίλμουρ, Ενκίσο (65’ Μακ Άλιστερ), Ουντάβ (80’ Αγαρί), Μαρτς (55’ Μπουονανότε), Γουέλμπεκ (55’ Μιτόμα)

Γουλβς: Σα, Σεμέδο (45+1’ Ποντένσε), Μπουένο, Κίλμαν, Ντόουσον (46’ Τότι), Νεβες, Γκόμες (46’ Κόλινς), Λεμινά, Νούνες, Νέτο (83’ Τραορέ), Κόστα (46’ Χουάνγκ)

Τα έχασε όλα στο φινάλε η Νότιγχαμ 

Την ευκαιρία να πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα στη «μάχη» που δίνει για την παραμονή έχασε η Νότιγχαμ που προηγήθηκε στην έδρα της Μπρέντφορντ, αλλά δέχθηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και έμεινε με άδεια χέρια.

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από το γκολ στο 41′ με τεράστια ευκαιρία του Τζόνσον και τελικά κατάφεραν να προηγηθούν στις καθυστερήσεις όταν ο Ντανίλο με πλασέ από κοντά έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η Νότιγχαμ φάνηκε να διαχειρίζεται καλά το ματς, ωστόσο στα τελευταία λεπτά ήρθαν τα πάνω-κάτω. Στο 82′ ο Τόνεϊ εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ, το τείχος άνοιξε, με τον Νάβας να αποκρούει, την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στο κεφάλι του και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1. Σαν να μην έφτασε αυτό, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε και το 2-1 με σουτ του Ντασίλβα μέσα από την περιοχή, δίνοντας τη νίκη στην Μπρέντφορντ.

Μπρέντφορντ: Ραγιά, Μι, Χένρι (60’ Ντασίλβα), Πίνοκ, Χίκεϊ, Γένσεν (70’ Μπαπτίστ), Γιάνελτ (70’ Ονιεκά), Ντάμσγκααρντ (60’ Γουϊσά), Σαντέ (77’ Γκοντός), Εμπεουμό, Τόνεϊ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Νάβας, Οριέ, Φελίπε, Νιακατέ, Γουοράλ, Μανγκαλά, Λόντι, Ντανίλο, Γκιμπς Γουάιτ, Αβονίγι (54’ Αγιού), Τζόνσον (66’ Κουγιατέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ