Βενγκέρ: «Ο Μαυροπάνος τα πήγε εξαιρετικά» (pics)

Βενγκέρ: «Ο Μαυροπάνος τα πήγε εξαιρετικά» (pics)

Ο Αρσέν Βενγκέρ έπλεξε το εγκώμιο του Κων/νου Μαυροπάνου που έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα της Άρσεναλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Αρσέν Βενγκέρ έριξε στη «μάχη» τον νεαρό Έλληνα στόπερ, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, στην αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1) και όπως σημείωσε μετά τη λήξη του αγώνα, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοσή του. «Ο Μαυροπάνος τα πήγε πολύ καλά. Το κέντρο άμυνας έκανε ένα περίφημο παιχνίδι. Δεν μπορώ να βρω κάτι κακό στο παιχνίδι μας» σχολίασε ο Αλσατός τεχνικός.

Εγκωμιαστικά ήταν και τα σχόλια του Τιερί Ανρί: «Ο Μαυροπάνος ήταν απόλυτα σταθερός. Τα πήγε πολύ καλά πάνω στον Λουκάκου. Πιστεύω πως ήταν γενναίος στο ντεμπούτο του. Είχε καλές τοποθετήσεις και πάνω στον Φελαϊνί. Εκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι» τόνισε ο θρυλικός Γάλλος άσος των Κανονιέρηδων.

Ο νεαρός άσος στάθηκε άψογα τόσο απέναντι στον Λουκάκου, όσο και απέναντι στον Ράσφορντ που μπήκε αργότερα στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και στο γκολ του Φελαϊνί , αυτός που χάνει αρχικά τον άσο της Γιουνάιτεντ είναι ο Τσάκα, με τον Έλληνα άσο να έρχεται από πίσω χωρίς να μπορεί να αποσοβήσει το γκολ.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος παρότι κλήθηκε να αγωνιστεί σε μια δυνατή έδρα, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών, κερδίζοντας το χειροκρότημα. Ήταν ψύχραιμος με ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του και σωστές κινήσεις στο χώρο και μάλιστα χωρίς ούτε ένα φάουλ.

https://twitter.com/Arsenal/status/990607007576219648

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ