Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ 1-0: «Κλειδώνουν» το Europa με το… βλέμμα στο Champions League oι Reds

Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ 1-0: «Κλειδώνουν» το Europa με το… βλέμμα στο Champions League oι Reds

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 1-0 της Μπρέντφορντ, σχεδόν εξασφάλισε την παρουσία της στο Europa League της επόμενης χρονιάς και συνεχίζει να ελπίζει στο... θαύμα του Champions League.

Η Λίβερπουλ έχει πάρει φόρα… Λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ τρέχει ένα σερί 6 νικών και κάνει ένα ντεμαράζ Ευρώπης. Βρίσκεται μια ανάσα από την μαθηματική κατάκτηση ενός εισιτηρίου για το ερχόμενο Europa League ως 5η (62β), αφού βρίσκεται στο +5 από την 6η Τότεναμ και στο +7 από την 7η Μπράιτον που έχει όμως τρία ματς λιγότερα.

Μαθηματικές ελπίδες για το Champions League υπάρχουν επίσης καθώς η 4η Γιουνάιτεντ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη Λίβερπουλ, με 2 ματς λιγότερα ωστόσο. Αλλά οι Κόκκινοι Διάβολοι γκελάρουν εσχάτως (1 νίκη στα τρία τελευταία ματς) και αύριο (7/5) δοκιμάζονται στην έδρα της Γουέστ Χαμ…

Διαβάστε επίσης: Ο Γκουντογκάν έστειλε τη Μάντσεστερ Σίτι στο +4 από την Άρσεναλ (2-1) – Ανάσταση για Τσέλσι και Λάμπαρντ (1-3)

Στα του ματς τώρα, η Λίβερπουλ σε ένα ματς που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είδε τον Γκάκπο να σπαταλά δύο μεγάλες ευκαιρίες, βρήκε γκολ με τον Σαλάχ σε μια φάση που η μπάλα κρύφτηκε με την ομάδα του Κλοπ να θυμίζει περασμένες χρονιές όταν πέταγε φωτιές επιθετικά.

Ένα ακόμη καθοριστικό γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ πέτυχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ (το 100ο του στο «Άνφιλντ», 9 σερί εντός έδρας ματς που πετυχαίνει γκολ), χάρις στο οποίο οι «κόκκινοι» νίκησαν στο Άνφιλντ με 1-0 την Μπρέντφορντ, με τον Τόνι να είναι κινητικός αλλά τον Φαν Ντάικ να είναι σε καλή μέρα και να κερδίζει αρκετές μονομαχίες στον χώρο ευθύνης του.

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Ρόμπερτσον (82′ Τσιμίκας), Φαν Ντάικ, Κονατέ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Τζόουνς (82′ Μίλνερ), Φαμπίνιο, Ζότα, Χάκπο, Σαλάχ, Νούνιές (65′ Ντίας)

Μπρέντφορντ (Φρανκ): Ράγια, Χένρι (72′ Σέντε), Μι, Πίνοκ, Ζάνκα, Χίκεϊ, Γιένσεν (82′ Μπατίστ), Ονιέκα (72′ Ντασίλβα), Γιάνελτ (82′ Ντάμσγκαρντ), Εμπεουμό, Τόνεϊ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ