«Στα 30 εκατομμύρια ευρώ η τιμή του Τσιμίκα»

«Στα 30 εκατομμύρια ευρώ η τιμή του Τσιμίκα»

Στην Αγγλία εμπλέκουν Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ σε σενάριο παραχώρησης του Έλληνα άσου από τη Λίβερπουλ.

H Λίβερπουλ προσπαθεί να σώσει τη χρονιά κερδίζοντας στο φινάλε έστω ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παράλληλα, σχεδιάζει και την επόμενη σεζόν. Πολλά ακούγονται και γράφονται. Το σίγουρο είναι ότι ο Κλοπ θα χρειαστεί χρήματα για να κάνει μεταγραφές και να χτίσει τη νέα Λίβερπουλ. Η φετινή μας… τελείωσε.

Και με τον Κώστα Τσιμίκα τι θα γίνει; Ο Έλληνας άσος έχει συμβόλαιο, αλλά στο Νησί δεν τον θεωρούν 100% σίγουρο για την επόμενη χρονιά. Μάλιστα μια από τις ιστοσελίδες που ασχολούνται αποκλειστικά με τους «ρεντς», η «anfieldindex.com» έγραψε σχετικά:

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το μικρό θαύμα του Ρέντη και οι μεγάλες προσδοκίες…

«Με τόσες συζητήσεις σχετικά με το ποιους πρέπει να αποκτήσουμε τους επόμενους μήνες, θα ήθελα να δω πού μπορεί να καταλήξουν μερικά μέλη της ομάδας μας που μπορεί να αποχωρήσουν πριν από την έναρξη της επόμενη σεζόν.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας

Η αναμόρφωση της οπισθοφυλακής και της μεσαίας γραμμής της Λίβερπουλ, θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνει έναν πιο αμυντικό αριστερό μπακ / σέντερ μπακ. Με τον Αντι Ρόμπερτσον να είναι σίγουρος για τη θέση του στην ομάδα, αυτή θα ήταν μια καλή χρονικά περίοδος για να κερδίσουμε χρήματα από τον Έλληνα διεθνή μπακ μας.

Πιθανοί προορισμοί: Γουέστ Χαμ, Νιούκαστλ.

Και οι δύο αυτοί σύλλογοι με μεγάλο μπάτζετ και έχουν ξεκάθαρες ιδέες για νέο αριστερό μπακ. Ο Ααρον Κρέσγουελ είναι 33 ετών, ενώ ο Εμερσον Παλμιέρι έχει δυσκολευτεί να κρατήσει μια θέση βασικού για τους «Hammers». Στη Νιούκαστλ, ούτε ο Πολ Ντάμετ μήτε ο Τζαμάμ Λιούις είναι σε καλή κατάσταση οπότε θα μπορούσαν να αντικατασταθούν από έναν βασικό αριστερό μπακ αυτό το καλοκαίρι.

Πιθανό κόστος μεταγραφής: – £25 εκατ.».

Αυτά τα 25 εκατομμύρια λίγες, περί τα 30 εκατομμύρια ευρώ είναι μια εκτίμηση για το πόσο μπορεί να φτάσει πιθανή παραχώρηση του Τσιμίκα από τη Λίβερπουλ.

Δεν σημαίνει ότι έφυγε μήτε ότι θα φύγει κιόλας. Απλά στους «ρεντς» μετά τη φετινή καταστροφική χρονιά όλα είναι πιθανά.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ