Σοκ με τα 6 δισεκατομμύρια που δαπανήθηκαν για την πιο ακριβή αγορά ομάδας στην ιστορία

Σοκ με τα 6 δισεκατομμύρια που δαπανήθηκαν για την πιο ακριβή αγορά ομάδας στην ιστορία

Οι Washington Commanders του NFL έγιναν η ομάδα που πωλείται ακριβότερα από κάθε άλλη στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού. Στα 6 δισ. δολάρια η αγοραπωλησία.

Ο καθένας μπορεί να επενδύσει τα χρήματά του, όπως αυτός επιθυμεί. Ο Αμερικάνος επιχειρηματίας Τζος Χάρις επέλεξε να αγοράσει τους Washington Commanders που αγωνίζονται στο NFL για ένα ποσό που ξεπερνά τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η πιο ακριβή αγοραπωλησία ομάδας στην ιστορία σε όλα τα αθλήματα είναι πλέον γεγονός, με τον ιδιοκτήτη των Φιλαδέλφεια 76ers να γίνεται κάτοχος του μεγαλύτερου μέρους των μετοχών της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζει τις προσπάθειες για Ρεμπρόφ ο Ολυμπιακός – Τι ισχύει με τους υπόλοιπους

Το γκρουπ των επιχειρηματιών-νέων ιδιοκτητών της ομάδας της αμερικανικής πρωτεύουσας περιλαμβάνει επίσης και τον θρύλο του NBA Μάτζικ Τζόνσον.

Ο Τζος Χάρις, ιδιοκτήτης των Σίξερς από το 2011, έκανε πρόταση στο ζεύγος, Ντάνιελ και Τάνια Σνάιντερ για το ποσό των 6,05 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που δεν μπόρεσαν να αρνηθούν.

Για την ιστορία, οι μέχρι πρότινος ιδιοκτήτες της ομάδας την είχαν αγοράσει το 1999, μαζί με το στάδιο για 800 εκατομμύρια δολάρια, ποσό ρεκόρ για την εποχή. Μπορούμε να πούμε πως πήραν τα χρήματά τους πίσω και με το παραπάνω, σπάζοντας ένα ακόμη ρεκόρ, είσπραξης αυτή τη φορά.

Ο Χάρις κατέχει πλέον το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της ομάδας του NFL, με ποσοστό 30%, ενώ το ποσοστό του πρώην μπασκετμπολίστα των Λέικερς, είναι 4% επί του συνόλου.

Να σημειωθεί πως οι πρώην Redskins, όπως λέγονταν επί ημερών Σνάιντερ δεν είναι κάποια από τις μεγάλες δυνάμεις του Αμερικανικού NFL  με μόλις 4 παρουσίες στα playoffs και μία στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ