Λιντς – Νιούκαστλ 2-2: Δεν «χ»άρηκε καμία

Λιντς – Νιούκαστλ 2-2: Δεν «χ»άρηκε καμία

Λιντς και Νιούκαστλ ήρθαν ισόπαλες 2-2, με το αποτέλεσμα να μην αφήνει ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες.

Η Λιντς ήθελε τη νίκη για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Νιούκαστλ από την άλλη επιδίωκε να κάνει ακόμη ένα βήμα για την έξοδό της στο Champions League. Το τελικό 2-2 δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες και η αγωνία παρατείνεται.

Η Λιντς ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με τον Εϊλινγκ μόλις στο 7ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 28′ όταν ο Μπάμφορντ αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Στην Τούμπα αρχίζει η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό…

Τρία λεπτά αργότερα, όμως, η Νιούκαστλ κέρδισε την εσχάτη των ποινών και ο Κάλουμ Γουίλσον δεν αστόχησε. Το ίδιο έκανε και στο 69′ όταν ο Φίρπο βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο φορ της ομάδας της βόρειας Αγγλίας έκανε το 2-1.

Η Λιντς με την πλάτη στον τοίχο κατάφερε να αντιδράσει και στο 79ο λεπτό ο Κρίστενσεν «έγραψε» το 2-2. Να σημειωθεί πως στο 90′ ο Φίρπο, αρνητικός πρωταγωνιστής των γηπεδούχων, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Λιντς: Ρόμπλες, Έιλινγκ, Φίρπο, Κρίστενσεν, Βόμπερ, Κοχ, ΜακΚένι, Γκρίνγουντ (45′ Φόρσοου), Μπάμφορντ (90’+2 Στρούικ), Χάρισον (64′ Εγκνοντό), Ροδρίγο (88′ Άαρονσον)

Νιουκαστλ: Πόουπ, Τρίπιερ, Μπότμαν, Σαρ, Μπερν, Ζοέλιντον, Γουίλοκ (87′ Άντερσον), Γκιμαράες, Γουίλσον (73′ Σεντ-Μαξιμέν), Ίσακ, Αλμιρόν (73′ Αλμιρόν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ