Μήνυμα… αποχαιρετισμού του Σίλβα στους οπαδούς της Τσέλσι

Μήνυμα… αποχαιρετισμού του Σίλβα στους οπαδούς της Τσέλσι

Ο Τιάγκο Σίλβα, ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες της Τσέλσι τα τελευταία χρόνια, άφησε κάτι παραπάνω από ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει σε πρόσφατη ανάρτησή του στο twitter.

Ο Τιάγκο Σίλβα, είναι ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της τελευταίας δεκαετίας. Η πλούσια καριέρα του σε Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι, έχοντας κατακτήσει συνολικά 30 τίτλους και η ηγετική του παρουσία στην Εθνική Βραζιλίας με 113 συμμετοχές και μια κατάκτηση Copa America, μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος είναι ήδη στα 38 του χρόνια με το τέλος της λαμπρής καριέρας του να μην είναι μακριά. Ο Σίλβα έχει δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν πως θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην πατρίδα του φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του Φλουμινένσε, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα το μακρινό 2006, όταν και πήρε την ευκαιρία του για να παίξει σε υψηλό επίπεδο, αφού είχε αποθεραπευθεί από φυματίωση.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Φεύγει από τους Μπακς;

Το συμβόλαιο του με την Τσέλσι, λήγει το 2024, ωστόσο αυτήν την εβδομάδα, η αγγλική εφημερίδα The Telegraph αποκάλυψε ότι το διοικητικό συμβούλιο του λονδρέζικου συλλόγου, δεν θα σταθεί εμπόδιο εάν ο Σίλβα ζητήσει να φύγει αυτό το καλοκαίρι. Αν αυτό μάλιστα συνδυαστεί με την παρακάτω ανάρτηση, τότε ίσως η Τσέλσι είναι κοντά στο να αποχαιρετήσει έναν εκ των αρχηγών της που συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του Champions League το 2021.

«Θα ήθελα να πω ευχαριστώ για την τόση αγάπη και σεβασμό για εμένα και την οικογένειά μου! Ξέρω ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά δεν είχαμε μία σεζόν που να αξίζει στην Τσέλσι και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό! Αλλά ακόμη κι έτσι, με τιμούν οι φίλαθλοι της ομάδας. Είναι πολύ ικανοποιητικό και να είστε σίγουροι ότι θα είμαι μπλε για το υπόλοιπο της ζωής μου! Σας αγαπώ, με όλη μου την δύναμη. Ευχαριστώ», έγραψε ο έμπειρος αμυντικός της Τσέλσι, στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ