Μάντσεστερ Σίτι: Για ποιον αστέρα της Παρί ενδιαφέρθηκε ο Πεπ

Μάντσεστερ Σίτι: Για ποιον αστέρα της Παρί ενδιαφέρθηκε ο Πεπ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξετάζει από τώρα πιθανές μεταγραφές για την Μάντσεστερ Σίτι και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νεϊμάρ, ρωτώντας τον για το μέλλον του.

Μπορεί η σεζόν για την Μάντσεστερ Σίτι να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί, καθώς εκκρεμούν δύο σημαντικοί τελικοί που αν τους κερδίσει θα φτάσει σε ένα μοναδικό τρεμπλ, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξετάζει ήδη πιθανούς μεταγραφικούς στόχους εν όψει της νέας σεζόν.

Έτσι ο Πεπ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νεϊμάρ, μιας και ο Βραζιλιάνος αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Αυτός ο Ελληνας ποδοσφαιριστής έκανε την ανήθικη πρόταση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προσφέροντας 25.000 ευρώ

Οι σχέσεις του Νεϊμάρ με τον γαλλικό σύλλογο έχουν ψυχρανθεί αρκετά και αυτό επιβεβαιώνεται και από την απουσία του, από την φιέστα της Παρί για την κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματός της, καθώς προτίμησε να περάσει το σαββατοκύριακό του στο Μονακό, εκεί οπού πραγματοποιήθηκε το Gran Prix της Φόρμουλα 1.

Πληροφορίες της γαλλικής L’ Equipe αναφέρουν πως ο Ισπανός προπονητής προσέγγισε τηλεφωνικά τον αστέρα των «Παριζιάνων», προκειμένου να ρωτήσει τις σκέψεις του για το μέλλον.

Το συμβόλαιο του 31χρονου λήγει το 2027, παρόλα αυτά και οι δύο πλευρές θα επιδιώξουν να το λύσουν, αφού ο Νεϊμάρ φαίνεται πως δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο στο Παρίσι.

Τη φετινή σεζόν δεν κατάφερε παρά το πολύ δυνατό ρόστερ που είχε δημιουργηθεί, να εκπληρώσει τον μεγάλο στόχο για τον οποίο πήγε στη Παρί, την κατάκτηση του Champions League, παρά τη σημαντική συνεισφορά του, με τα 18 γκολ και τις 17 ασίστ σε 29 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν είναι το φαβορί για την απόκτησή του, με την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, να έχει ένα μικρό προβάδισμα, χάρη και στις κινήσεις του Κασεμίρο, να πείσει τον συμπαίκτη του στη Βραζιλία να ενταχθεί στους «Κόκκινους Διαβόλους».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ