Ένας πρωταθλητής κόσμου στη Λίβερπουλ!

Ένας πρωταθλητής κόσμου στη Λίβερπουλ!

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφή της Λίβερπουλ, που αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα του ρόστερ που θα έχει στα χέρια του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Συζητιέται εδώ και αρκετούς μήνες και όπως φαίνεται, η κατάληξη θα είναι ευτυχής τόσο για τη Λίβερπουλ όσο και για τον Γιούργκεν Κλοπ, που προσθέτει έναν παίκτη τον οποίο ήθελε πολύ για τον χώρο του κέντρου και τον είχε πολύ ψηλά στη λίστα του.

Πρόκειται για τον Αλέξις Μακ Άλιστερ. Ο 24χρονος δυναμικός χαφ, αγωνίστηκε βασικός στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, στην πορεία της Αργεντινής στα γήπεδα του Κατάρ που κατέληξε με την κατάκτηση του τροπαίου.

Διαβάστε επίσης: Έκπληξη από την… Αμερική για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Μακ Άλιστερ έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στην Premier League αφού από τον Γενάρη του 2020 αγωνίζεται για λογαριασμό της Μπράιτον για την οποία έχει 16 γκολ και 5 ασίστ σε σύνολο 98 εμφανίσεων στο πρωτάθλημα. Αποκτήθηκε από την Αρχεντίνος Τζούνιορς το 2019 έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ  και πλέον ετοιμάζεται να κάνει μεταγραφή κόστους 70 εκατομμυρίων.

Ο πάντα καλά πληροφορημένος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρει πως Λίβερπουλ και Μπράιτον τα έχουν βρει σε όλα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει η ανακοίνωση της μεταγραφής με τους Ρεντς να καταβάλουν στους Γλάρους τα 70 εκατομμύρια που προβλέπει η ρήτρα του συμβολαίου του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ