Γουέστ Μπρομ – Τότεναμ 1-0 (vid)

Γουέστ Μπρομ – Τότεναμ 1-0 (vid)

Η εκπληκτική τις τελευταίες αγωνιστικές Γουέστ Μπρομ, κατάφερε να επικρατήσει και της Τότεναμ και να διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες παραμονής. Νίκησε τη Λέστερ και σώθηκε η Γουέστ Χαμ.

Το ντεμαράζ της Γουέστ Μπρομ συνεχίζεται! Μετά το 2-2 με τη Λίβερπουλ και τη νίκη στην έδρα της Νιουκάστλ, σειρά πήρε η Τότεναμ με τη Μπρομ να επικρατεί με 1-0 χάρις στο γκολ του Λίβερμορ στο 93′. Σώθηκε η Γουέστ Χαμ που κέρδισε με 2-0 τη Λέστερ.

Με αυτή τη νίκη, η Γουέστ Μπρομ έμεινε ζωντανή για την παραμονή, όμως πρέπει να κερδίσει την επόμενη αγωνιστική στην έδρα της Πάλας και παράλληλα Σουόνσι και Σαουθάμπτον να μην πάρουν βαθμό.

Δείτε το γκολ του Λίβερμορ

 

Γουότφορντ – Νιουκάστλ 2-1

Τη νίκη για να τελειώνει με την υπόθεση παραμονή ήθελε η Γουότφορντ απέναντι στη Νιουκάστλ, που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Το σκορ για την ομάδα των Καρνέζη και Χολέμπας που αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι, άνοιξε ο Περέιρα στο 2′ με τον Γκρέι να κάνει το 2-0 στο 28′. Στο 39′ ο Ντίνι έχασε πέναλτι για το 3-0, με τη Νιουκάστλ να μειώνει στο 55′ σε 2-1. Το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος, με τη Γουότφορντ να σφραγίζει την παραμονή της.

Λέστερ – Γουέστ Χαμ 0-2

Η Γουέστ Χαμ ήθελε τη νίκη για να κλειδώσει τη σωτηρία της και εμφανίστηκε πολύ σοβαρή στο King Power. Το σκορ άνοιξε ο Ζοάο Μάριο στο 34′, με τον Νόμπλ να σκοράρει στο 64′ σώζοντας την κατηγορία.

Μπόρνμουθ – Σουόνσι 1-0

Η αγωνία της Σουόνσι παραμένει. Οι κύκνοι ήθελαν ένα βαθμό ώστε να κλειδώσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, όμως όπως φαίνεται η αγωνία θα παραμείνει μέχρι το τέλος. Από την άλλη, η Μπόρνμουθ τελείωσε και μαθηματικά με την υπόθεση παραμονή. Το χρυσό γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Φρέιζερ στο 37′.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ