Τσιμίκας: «Ζω τη ζωή στο έπακρο, ανατριχιάζω όταν παίζω με Εθνική και Λίβερπουλ»

Τσιμίκας: «Ζω τη ζωή στο έπακρο, ανατριχιάζω όταν παίζω με Εθνική και Λίβερπουλ»

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε σε ιαπωνικό Μέσο για τη ζωή του μέχρι σήμερα, τις συγκινήσεις που του έχει δώσει το ποδόσφαιρο αλλά και τα συναισθήματα του όταν φορά τις φανέλες της Εθνικής αλλά και της Λίβερπουλ.

Ο Κώστας Τσιμίκας ζει το όνειρό του. Σε όλη του την καριέρα με υπομονή, επιμονή και εφόδιο το ταλέντο του, ανέβηκε ένα ένα τα ποδοσφαιρικά σκαλοπάτια και από το 2020, αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, στην Αγγλία και σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες, αυτή της Λίβερπουλ, της οποία τη φανέλα έχει φορέσει 61 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

Λόγω του χαρακτήρα του είναι από τους πιο αγαπητούς τόσο στα αποδυτήρια όσο και στην κόκκινη εξέδρα και ήδη έχει το παρατσούκλι Greek Scouser από τους οπαδούς του ΚΟΡ. Παρά τις φήμες πως η επόμενη χρονιά δεν θα τον βρει στο Άνφιλντ, ο Τσιμίκας ζει την κάθε μέρα στο έπακρο απολαμβάνοντας όλες τις στιγμές, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του σε ιαπωνικό Μέσο.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Άρης προσπάθησε να «κλείσει» τον Πεπ Γκουαρντιόλα – Φοβερές αποκαλύψεις για μια ιστορία…

Αναφερόμενος στα πρώτα χρόνια της ζωής του και στη συμβολή της οικογένειας στο ξεκίνημα της καριέρας του ο Τσιμίκας δήλωσε:

«Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι να είμαι καλός άνθρωπος, να είμαι χαρούμενος και να ζήσω την ζωή μου. Όπως λένε, ζεις μόνο μια φορά, οπότε πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου στο έπακρο και την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική.

Θυμάμαι όταν ήμουν 3 ετών η μητέρα μου έγραψε τον αδερφό μου σε μια ποδοσφαιρική ακαδημία κι εγώ έκλαιγα με μια κούκλα στην αγκαλιά μου. Από τότε, συνήθιζε να λέει ότι έπαιζα ποδόσφαιρο μαζί της. Σαν ποδοσφαιριστής, άλλαζα πολλά μέρη. Οι γονείς μου και ο αδερφός μου θυσίασαν πολλά πράγματα για να βρίσκομαι εδώ που είμαι τώρα. Εδώ στη Λίβερπουλ, ζω το όνειρό μου».

Στη συνέχεια ανοίγεται ακόμα περισσότερο και περιγράφει τα συναισθήματά του όταν αγωνίζεται για την αγαπημένη του Εθνική αλλά και τη Λίβερπουλ, δηλώνοντας βέρος… scouser:

«Ειλικρινά, όταν ήμουν παιδί, το όνειρό μου ήταν να μεγαλώσω και να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο, στο καλύτερο πρωτάθλημα, με την μεγαλύτερη ομάδα. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα μέσα από σκληρή δουλειά. Πάντα ήμουν ταπεινός και προσγειωμένος, είμαι 100% ο ίδιος άνθρωπος. Θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό και εδώ στη Λίβερπουλ απολαμβάνω κάθε στιγμή.

Άλλωστε, είμαι ένας scouser πλέον. Είμαι ο μοναδικός Έλληνας στην ομάδα και φυσικά εκπροσωπώ την χώρα μου. Θέλω να κάνω τους Έλληνες ακόμα πιο περήφανους και να κερδίσω περισσότερα τρόπαια με την ομάδα. Κάθε φορά που φοράω την φανέλα της Εθνικής και της Λίβερπουλ νιώθω ανατριχίλα και κάνω οτιδήποτε είναι δυνατόν για να τους κάνω όσο πιο υπερήφανους μπορώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ