Ο ηγέτης της Ίντερ στο στόχαστρο της Νιουκάστλ

Ο ηγέτης της Ίντερ στο στόχαστρο της Νιουκάστλ

Λίγες αλλά εντυπωσιακές κινήσεις αναμένεται να κάνει η Νιουκάστλ αυτό το καλοκαίρι, με τον ηγέτη της Ίντερ να είναι ψηλά στη λίστα της.

Η Νιουκάστλ αποτελεί το νέο πρότζεκτ Σαουδάραβων ιδιοκτητών που φιλοδοξούν να μπουν σφήνα στην Μάντσεστερ Σίτι τα επόμενα χρόνια και αναμένεται να αποτελέσουν ισχυρούς «παίκτες» στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Στην αγγλική ομάδα πρώτος στόχος είναι να αυξήσουν την ποιότητα της μεσαίας γραμμής και σύμφωνα με την Telegraph, Νο.1 στόχος είναι η απόκτηση του Νικολό Μπαρέλα, ηγέτη της Ίντερ και βασικού στην Εθνική Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης: Νίκολα Γιόκιτς: Ένας μπασκετικός… Φρανκενστάιν (pic/vids)

Ο 26χρονος που αγοράστηκε από την Κάλιαρι έναντι 32.5 εκατ. ευρώ το 2020, έχει εξελιχθεί σε έναν παγκόσμιας κλάσης κεντρικό χαφ που αγωνίζεται τόσο στη θέση «6» όσο και σαν 8άρι. Φέτος χαρακτηριστικά ήταν αναντικατάστατος στην πορεία της Ίντερ προς την κατάκτηση του Copa Italia αλλά και τον τελικό του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, με 52 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 9 γκολ και 10 ασίστ.

Ένα ποσό κοντά στα 52 εκατομμύρια λίρες (60 εκατ. ευρώ) είναι πολύ πιθανό να κάμψει τις αντιρρήσεις των Ιταλών, με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ