«Κλέβει» πρωτοκλασάτο παίκτη της Τσέλσι η Άρσεναλ

«Κλέβει» πρωτοκλασάτο παίκτη της Τσέλσι η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ τα έχει βρει σε όλα με βασικό παίκτη της μισητής Τσέλσι και πιέζει τους Μπλε να δεχτούν να τον παραχωρήσουν από θέση ισχύωος.

Η Τσέλσι είχε μια τραγική σεζόν τερματίζοντας στο μέσο της βαθμολογίας και μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα η όλη κατάσταση να έχει… ξενερώσει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ένας από αυτούς είναι και ο Κάι Χάβερτζ. Ο Γερμανός επιθετικός πήρε μεταγραφή στους Μπλε του Λονδίνου από τη Λεβερκούζεν το 2020 έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ, προσφέροντας 32 γκολ και 15 ασίστ στον Λονδρέζικο σύλλογο, βάζοντας μεταξύ άλλων και το χρυσό γκολ της κατάκτησης του Champions League το 2021.

Διαβάστε επίσης: Διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έκανε το πιο τρελό τατουάζ σε… απόκρυφο σημείο (vid)

Φέτος ήταν και πάλι βασικότατος και πρώτος σκόρερ της Τσέλσι αλλά με πολύ πεσμένα νούμερα (47 συμ/9 γκολ/1 ασίστ), με αποτέλεσμα να φαίνεται να έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει. Η μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να χάλασε, αλλά στο προσκήνιο πλέον είναι η Άρσεναλ.

Η δευτεραθλήτρια Αγγλίας και μισητή αντίπαλος των Μπλε, θέλει να προσθέσει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της και ο 24χρονος επιθετικός αρέσει πολύ στον Μικέλ Αρτέτα. Μάλιστα όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Κανονιέρηδες και η πλευρά του ποδοσφαιριστή τα έχουν βρει σε όλα και πλέον πιέζουν από θέση ισχύος την Τσέλσι.

Ο Τεντ Μπόελι θέλει να πουλήσει, αλλά σκοπεύει να πάρει αν είναι δυνατόν όλο το ποσό που δαπάνησε πριν από τρία χρόνια ο σύλλογος, Η διερευνητική επαφή των 40 εκατομμυρίων λιρών έπεσε στο… κενό όπως ήταν αναμενόμενο αλλά θα υπάρξουν σίγουρα θα υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις με τις εξελίξεις να τοποθετούνται μετά το πέρας των υποχρεώσεων των παικτών με τις εθνικές ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ