Η Γιουνάιτεντ προτείνει στον Κέιν να «πιέσει» την Τότεναμ

Η Γιουνάιτεντ προτείνει στον Κέιν να «πιέσει» την Τότεναμ

Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» προτείνει στον Άγγλο επιθετικό να «χρησιμοποιήσει» την «αίτηση μεταγραφής», που συνηθίζεται στην Premier League, σε αντίστοιχες περιπτώσεις...

Η «αδιαλλαξία» που δείχνει η διοίκηση της Τότεναμ για την παραχώρηση του Χάρι Κέιν, περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση για τον πρώτο σκόρερ στην Ιστορία των «σπιρουνιών».

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με τον Σλούκα – Η απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε δηλώσει πως «υπάρχει ένα μεγάλο καλοκαίρι μπροστά και πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν εδώ για να αρχίσουμε να είμαστε ξανά επιτυχημένοι.

Νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια συζήτηση με τον πρόεδρο, σε σχέση με κάποιες από τις αξίες του συλλόγου. Είχαμε πολλές συζητήσεις όπως αυτή στο παρελθόν για το πώς μπορούμε να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε ξανά».

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν παραχωρείται με λιγότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ, δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Πρόκειται για ένα ποσό «απαγορευτικό» για τους «κόκκινους διάβολους», αλλά και για τις Παρί Σερν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Κέιν.

Δεδομένης της «σκληρής στάσης» που κρατά ο Λίβι, οι διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αποφάσισαν να προτείνουν στον 29χρονο Κέιν, να «χρησιμοποιήσει» την «αίτηση μεταγραφής», που συνηθίζεται στην Premier League, σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Εφ΄ όσον τελικά ο έμπειρος επιθετικός, συμφωνήσει να «παίξει αυτό το χαρτί», οι παράγοντες της Γιουνάϊτεντ, είναι αποφασισμένοι να «ρίξουν στο τραπέζι» ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να πάρουν τον Κέιν στο «Ολντ Τράφορντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ