Άστον Βίλα: Πάου Τόρες πενταετίας στους «Χωριάτες» (pic)

Άστον Βίλα: Πάου Τόρες πενταετίας στους «Χωριάτες» (pic)

Ο Πάου Τόρες είναι πλέον και επίσημα κάτοικος Μπέρμιγχαμ, με την Άστον Βίλα να ανακοινώνει την απόκτησή του από τη Βιγιαρεάλ.

Ο Πάου Τόρες είναι και επίσημα παίκτης της Άστον Βίλα.

Οι «Χωριάτες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού από τη Βιγιαρεάλ, με τον Ισπανό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών με την ομάδα από το Μπέρμιγχαμ.

Διαβάστε επίσης: Τελικά τι συμβαίνει με τον Ντόρσεϊ: Ο ρόλος του Ιτούδη και η νέα πρόταση του Παναθηναϊκού

Για να ντύσει στα χρώματά της η Άστον Βίλα τον Τόρες, φαίνεται πως δαπάνησε ένα ποσό σχεδόν 38 εκατομμυρίων ευρώ, για να αποσπάσει το «ναι» της Βιγιαρεάλ, η οποία είχε ανεβάσει αρκετά το κασέ για τον Ισπανό στόπερ, αφού αρκετές ομάδες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον γι’ αυτόν τα τελευταία χρόνια.

Ο Τόρες ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Βιγιαρεάλ, τόσο στην κατάκτηση του Europa League, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2021, όσο και στην εκπληκτική της πορεία ως τους «4» του Champions League το 2022.

Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε 39 φορές με το «Κίτρινο Υποβρύχιο», βάζοντας και 1 γκολ και πλέον θα έχει την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του και να βοηθήσει την Βίλα στην ανοδική της πορεία στην Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ