Σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις Αλ Ιτιχάντ – Λίβερπουλ για Φαμπίνιο (pic)

Σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις Αλ Ιτιχάντ – Λίβερπουλ για Φαμπίνιο (pic)

Η Αλ Ιτιχάντ φαίνεται πως έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την αγορά του Φαμπίνιο, με τον παίκτη να είναι σύμφωνος για τη μετακίνηση του.

Ο Φαμπίνιο όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ.

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη, να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους και όλα δείχνουν πως έχουν δώσει τα χέρια και με τη Λίβερπουλ, για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση του Ολυμπιακού στην Αλμερία για τον Μπάμπιτς»

Το «deal» ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως έκλεισε στα 40 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δύσκολα θα μπορούσε να το βρει από άλλη ομάδα για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Φαμπίνιο, αν και έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2026, αυτό θα σπάσει για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή και δεν θα ταξιδέψει στη Γερμανία με την υπόλοιπη ομάδα, εκεί οπού θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «Ρεντς» και θα δώσουν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της σεζόν.

Αν τελικά πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα γίνει ο δεύτερος μετά τον Μπόμπι Φιρμίνο που φεύγει από τη Λίβερπουλ για τη Σαουδική Αραβία φέτος το καλοκαίρι και θα διευρυνθεί ακόμη περισσότερο η αποικία της Premier League στη χώρα.

Στον αντίποδα ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον θα ταξιδέψει κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για την προετοιμασία, αφού Λίβερπουλ και Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ, φαίνεται πως δεν το βρίσκουν στο οικονομικό κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ