«Πρόταση του Ολυμπιακού στην Αλμερία για τον Μπάμπιτς»

«Πρόταση του Ολυμπιακού στην Αλμερία για τον Μπάμπιτς»

Ο Ολυμπιακός χτύπησε την... πόρτα της Αλμερία για τον Μπάμπιτς.

Ενα νέο όνομα από την αγορά της Ιβηρικής φέρεται να βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό μπλοκάκι του Ολυμπιακού.

Οι μεταγραφικές εξελίξεις «τρέχουν» στο μεγάλο λιμάνι και στην Ισπανία κάνουν λόγο για κρούση των ερυθρολεύκων στην Αλμερία για τον Σρνταν Μπάμπιτς.

Διαβάστε επίσης: Μεξικανός δημοσιογράφος στο «10» για Πιζάρο: «Ο καλύτερος παίκτης του Αλμέιδα – Θα είναι μεγάλο δίδυμο με Πινέδα, αν…»

Ο 27χρονος είναι στόπερ στην Αλμερία και ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Μάλιστα, οι Ισπανοί υπογραμμίζουν πως σε πρώτη φάση, η ερυθρόλευκη πρόταση απορρίφθηκε.

Το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 και οι Πειραιώτες δείχνουν να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Βασικότατο στέλεχος της Αλμερία ο Σέρβος στόπερ, συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκε σε 34 ματς, ενώ συνολικά με την Αλμερία, το κοντέρ «γράφει» 74 συμμετοχές.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βοϊβοντίνα (38 συμμετοχές), ενώ έχει περάσει και από τις Φαμαλικάο (29 συμμετοχές), Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ (31 συμμετοχές) και Ερυθρό Αστέρα (82 συμμετοχές). Παράλληλα, έχει φορέσει και τέσσερις φορές τη φανέλα με το εθνόσημο της Εθνικής Σερβίας.

Llega la primera oferta por 🇷🇸 Srdjan Babic a las oficinas de la UDA. Es del 🇬🇷Olympiacos (@olympiacosfc) y ha sido rechazada…. Procuraré indagar la cantidad, por ahora la desconozco pic.twitter.com/agdaY4fnWT

— Paco Gregorio (@pacogregor) July 15, 2023

Δείτε τον Μπάμπιτς εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=0dQ51Ybz8p4

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ