Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ καθαίρεσε τον Μαγκουάιρ από αρχηγό – Τοποθετήθηκε ο Άγγλος για την απόφαση

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ καθαίρεσε τον Μαγκουάιρ από αρχηγό – Τοποθετήθηκε ο Άγγλος για την απόφαση

Ο Έρικ Τεν Χαγ αποφάσισε να «ξηλώσει» τον Χάρι Μαγκουάρι από αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άγγλο αμυντικό να τοποθετείται μέσω twitter για την απόφαση αυτή.

Την απόφαση να αφαιρέσει ο περιβραχιόνιο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Χάρι Μαγκουάιρ πήρε ο τεχνικός των «κόκκινων διάβολων», Έρικ Τεν Χαγκ, ενημερώνοντας τον παίκτη για αυτήν του την απόφαση.

Ο Άγγλος αμυντικός φαίνεται πως βρίσκεται οριστικά εκτός πλάνων του Ολλανδού, με τον σύλλογο να συζητά το ενδεχόμενο πώλησής του με την κατάλληλη τιμή.

Διαβάστε επίσης: Ποτέ ξανά (φαινόμενα) Ρέαμπτσιουκ…

Ο Μαγκουάιρ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, δηλώνοντας «εξαιρετικά απογοητευμένος» από αυτήν την εξέλιξη, σε ένα μακροσκελές μήνυμά του στο Twitter.

Αναλυτικά ο Μαγκουάιρ έγραψε:

«Ύστερα από συζητήσεις με τον προπονητή σήμερα, με ενημέρωσε ότι αλλάζει αρχηγό. Μου παρουσίασε τους λόγους και ενώ είμαι προσωπικά εξαιρετικά απογοητευμένος, θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα κάθε φορά που φοράω τη φανέλα.

Οπότε, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη σπουδαία υποστήριξή τους, όσο φορούσα το περιβραχιόνιο.

Από τη μέρα που ανέλαβα τον ρόλο, πριν από 3,5 χρόνια, ήταν μεγάλο προνόμιο να ηγούμαι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μία από τις πιο περήφανες στιγμές της καριέρας μου μέχρι στιγμής. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές στο διασυλλογικό ποδόσφαιρο. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να βοηθήσω τη Γιουνάιτεντ να είναι επιτυχημένη -εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που μου έδωσε πρώτος την ευθύνη κι εύχομαι όποιος την αναλάβει από εδώ και πέρα να έχει κάθε επιτυχία και θα έχει την πλήρη υποστήριξή μου.

Χάρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ