Συμφώνησε για νέο πενταετές με την Γιουναίτεντ ο Ράσφορντ

Συμφώνησε για νέο πενταετές με την Γιουναίτεντ ο Ράσφορντ

Μάρκους Ράσφορντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του 25χρονου Άγγλου μέχρι το 2028.

Δεν πάει πουθενά ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο 25χρονος Άγγλος εξτρέμ συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για νέο πενταετές συμβόλαιο, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2028.

Ήταν ένα αποτέλεσμα όπου στην συζήτηση το ήθελαν και οι δύο πλευρές, καθώς ο Ράσφορντ αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες των «κόκκινων διαβόλων» τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Ζούγρης: Ο MVP της Εθνικής που στα χέρια του Σπανούλη «απογειώθηκε» και… βλέπει Πειραια

Το ίδιο ισχύει και για τον παίκτη, ο οποίος συμφώνησε με συνοπτικές διαδικασίες να μείνει στην πόλη που αγαπάει και κατ’ επέκταση στην αγαπημένη του ομάδα. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον νησί, ο 25χρονος Άγγλος απέρριψε αρκετές προτάσεις τόσο από την Αγγλία, όσο και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες για να μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ράσφορντ αγωνίζεται με την Γιουνάιτεντ όλη του την ζωή. Στην πρώτη ομάδα το «κοντέρ» γράφει 359 εμφανίσεις με 123 γκολ και 68 ασίστ. Παράλληλα έχει κατακτήσει ένα Europa League (2017), ένα FA Cup (2016), δύο League Cup (2017/2023) και ένα Community shield (2017).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ