Μπάσιμο της Λίβερπουλ για τον παραγκωνισμένο Φίλιπς

Μπάσιμο της Λίβερπουλ για τον παραγκωνισμένο Φίλιπς

Ο Κάλβιν Φίλιπς δεν έχει βρει σημαντικό ρόλο στο ροτέισον της Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να καταθέσει την προσφορά της στους Πολίτες.

Η Λίβερπουλ περνάει ένα καλοκαίρι… extreme makeover με τον Γιούργκεν Κλοπ να προχωρά σε μεγάλες αλλαγές ειδικά στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Οι Σόμποζλαϊ και Μακ Άλιστερ προορίζονται ήδη για βασικοί την επόμενη σεζόν.

Ο Φαμπίνιο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι σε λίγες ημέρες  παίκτης της Αλ Ιτιχάντ έναντι 47 εκατ. ευρώ και ο Χέντερσον βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Σαουδικής Αραβίας. Για να αναπληρωθεί το κενό του Βραζιλιάνου χαφ η Λίβερπουλ έχει ψηλά στην λίστα της τον Κάλβιν Φίλιπς.

Διαβάστε επίσης: Παρουσιάστηκαν από την Ίντερ Μαϊάμι σε μια εντυπωσιακή τελετή Μέσι και Μπουσκέτς (pics, vids)

Ο 27χρονος Άγγλος διεθνής χαφ, ήταν από πέρσι στόχος του Κλοπ, όταν ακόμα αγωνίζονταν στη Λιντς, αλλά προτίμησε να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι έναντι 49 εκατ. ευρώ.

Στην πυρηνοκίνητη Σίτι του Γκουαρδιόλα όμως ο Φίλιπς δεν βρήκε σημαντικό χρόνο συμμετοχής καταγράφοντας μόλις 21 συμμετοχές με μόλις 4 εξ αυτών να είναι βασικός. Μπορεί ο ίδιος ο παίκτης να θέλει να παραμείνει στο Μάντσεστερ για να παλέψει για τη θέση του, η Λίβερπουλ όμως αναμένεται να τον πρεσάρει στενά για να εξαντλήσει τα περιθώρια απόκτησής του πριν στραφεί σε άλλους παίκτες που έχει στη λίστα της (Γκράβενμπερχ, Άμραμπατ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ