Τσεκάρει τον Κούντους του Άγιαξ η Άρσεναλ

Τσεκάρει τον Κούντους του Άγιαξ η Άρσεναλ

Τον χαφ του Άγιαξ, Μοχάμεντ Κούντους, έχει στα υπόψιν του ο Μικέλ Αρτέτα για να ενισχύσει τον άξονα της Άρσεναλ.

Άνοιξε την… όρεξη όπως φαίνεται στην Άρσεναλ η απόκτηση του Γιούριεν Τίμπερ από τον Άγιαξ καθώς οι Λονδρέζοι έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους έναν ακόμα παίκτη του Αίαντα, τον Μοχάμεντ Κούντους.

Με τον Τόμας Παρτέι να δέχεται πρέσινγκ από τη Σαουδική Αραβία, δεν αποκλείεται αν η Άρσεναλ ικανοποιηθεί, να τον παραχωρήσει και αν συμβεί αυτό ο Κούντους θα είναι ο πρώτος παίκτης για τον οποίο θα κινηθεί ο Αρτέτα.

Διαβάστε επίσης: «Σφαγή» για Μίχαϊλιουκ: Στο κόλπο και η Ρεάλ για τον «εκλεκτό» του Ολυμπιακού! (pic)

O Κούντους είχε μια πολύ γεμάτη σεζόν πέρσι στον Άγιαξ με 18 γκολ και 7 ασίστ σε 42 ματς και έχει το προσόν να μπορεί να καλύψει τόσο θέση μεσοεπιθετικού στο κέντρο, όσο και στα δεξιά, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με επάρκεια και σαν σέντερ φορ και η χρηματιστηριακή αξία του 22χρονου Γκανέζου ανέρχεται πλέον στα 40 εκατ. ευρώ.

Υπάρχει βέβαια και ο… αστερίσκος των αποδεσμεύσεων παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Αρτέτα (Τίρνεϊ, Σέντρικ Σοάρες, Πεπέ, Λοκόνγκα, Νούνο Ταβάρες, Χόλντιγκ) και είναι απαραίτητο να αποχωρήσουν για να ελαφρύνει μισθολογικά το μπάτζετ του ρόστερ και θα μπορούσαν να επηρεάσει εν μέρει το πότε θα κινηθεί η Άρσεναλ για τον ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ