«Χρυσώνουν» και τον Μαξιμέν οι Σαουδάραβες

«Χρυσώνουν» και τον Μαξιμέν οι Σαουδάραβες

Νέο χτύπημα από τους Σαουδάραβες προς παίκτη που αγωνίζεται στην Premier League, με τον Μαξιμέν της Νιουκάστλ να είναι ο επόμενος στόχος.

Φαμπίνιο, Χέντερσον, Ντε Χέα, Λουίς Ντίας… Η λίστα των ποδοσφαιριστών που προσεγγίζουν από την Premier League που προσεγγίζουν οι Σαουδάραβες ολοένα και μεγαλώνει, με τον Άλαν Σεν Μαξιμέν της Νιουκάστλ να είναι το πιο «φρέσκο» όνομα στη λίστα.

Ο 26χρονος εξτρέμ είναι ένας από τους πιο θεαματικούς παίκτες που αγωνίζονται στην Premier League, βρίσκεται σε μια ομάδα με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσει τα αμέσως επόμενα χρόνια και όμως σκέφτεται να περάσει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια εκτός Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Για νεαρό χαφ της Ουρακάν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο (pic & vid)

Από την άλλη δεν προσφέρονται σε κάθε ποδοσφαιριστή στη διάρκεια της καριέρας του 12 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο…

Αυτά τα χρήματα δίνει στον Γάλλο η Αλ Αχλί και άλλα 25 εκατομμύρια ευρώ στη Νιουκάστλ, με τον Μαξιμέν και τις «Καρακάξες» να είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από μια 4ετία με 124 συμμετοχές 13 γκολ και 21 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ