Λίβερπουλ: Θέλει τον Ντουκουρέ από την Κρίσταλ Πάλας

Λίβερπουλ: Θέλει τον Ντουκουρέ από την Κρίσταλ Πάλας

Η Λίβερπουλ χάνει δύο πολύτιμους παίκτες της στη μεσαία γραμμή και καλείται να τους αντικαταστήσει, με τον Ντουκουρέ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Κλοπ.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Σεκ Ντουκουρέ που αγωνίζεται με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας.

Ο 23χρονος χαφ μετακόμισε στην Αγγλία το περασμένο καλοκαίρι με ένα ποσό κοντά στα 23 εκατομμύρια ευρώ, καταγράφοντας 35 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ αναδείχθηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Πως οι Γκος και Μιλουτίνοφ έδωσαν πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό έναντι του Παναθηναϊκού στο… καλοκαιρινό ντέρμπι των αιωνίων

Η Λίβερπουλ πλέον τον έχει στο στόχαστρό της, αφού ο Φαμπίνιο ετοιμάζεται να παραχωρηθεί στην Αλ Ιτιχάντ έναντι 40 εκατομμυρίων λιρών και ο Χέντερσον έχει συμφωνήσει προφορικά με την Αλ Ιτιφάκ και οι Reds αναμένεται να απαντήσουν θετικά.

Ο Σεκ Ντουκουρέ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την Κρίσταλ Πάλας και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται πλέον στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Στην λίστα της ομάδας του Κλοπ υπάρχουν ακόμα οι Φίλιπς από την Σίτι, Άμραμπατ της Φιορεντίνα και Καμαρά της Άστον Βίλα, οι οποίοι εξετάζονται από την τεχνική ηγεσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ