Κινείται για να φέρει πίσω τον Φαν ντε Μπεκ ο Άγιαξ

Κινείται για να φέρει πίσω τον Φαν ντε Μπεκ ο Άγιαξ

Η προηγούμενη τριετία του Φαν ντε Μπεκ στην Premier League είναι... εφιαλτική, με τον Άγιαξ να ετοιμάζεται να του προσφέρει την ευκαιρία να ανακάμψει, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα.

Ένα από τα εξέχοντα μέλη της χρυσής φουρνιάς του Άγιαξ πριν από μερικά χρόνια, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα…

Πρόκειται για τον Ντόνι Φαν ντε Μπεκ που σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά την επιστροφή του στην Ολλανδία και τον Αίαντα αφού ούτε τη νέα σεζόν θα έχει αγωνιστικό ρόλο υπό τις οδηγίες του Ερικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης: Για νεαρό χαφ της Ουρακάν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο (pic & vid)

Ο Ολλανδός μέσος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από τη Γιουνάιτεντ αντί 39 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ, δεν βρήκε ξανά το χώρο και το χρόνο που ήθελε στο «Ολντ Τράφορντ», αφού δεν προσαρμόστηκε ποτέ στο αγγλικό ποδόσφαιρο και έχοντας την ατυχία να ενταχθεί σε μια προβληματική (τότε) Γιουνάιτεντ που δεν μπόρεσε να τον εντάξει και να αναδείξει τα πλούσια ταλέντα του.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην τριετία που προηγήθηκε κατέγραψε συνολικά μόλις 67 συμμετοχές με 3 γκολ για τους Κόκκινους Διάβολους και την Έβερον.

Ο σύλλογος, μάλιστα, ενημέρωσε τον Ολλανδό μέσο πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του να αποχωρήσει το καλοκαίρι, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2025 και την χρηματιστηριακή του αξία να έχει… κατρακυλήσει στα 13 εκατομμύρια ευρώ.. Σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ ο Αγιαξ κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ