Μάρκο Σίλβα: Απίθανη πρόταση από την Αλ Αχλί

Μάρκο Σίλβα: Απίθανη πρόταση από την Αλ Αχλί

Απίθανη πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Αχλί έχει στα χέρια του ο Μάρκο Σίλβα, με την Φούλαμ να έχει μπει σε σκέψεις.

Οι Σαουδάραβες έχουν στόχο να τρελάνουν την ποδοσφαιρική Ευρώπη και συνεχίζουν αδιάκοπα την μεταγραφική τους επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλ Αχλί του Εντουάρντ Μεντί και του Ρομπέρτο Φιρμίνο, προσφέρει στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και νυν της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα, διετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές που αγγίζουν τα 40 εκατομμύρια λίρες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο με τους διοικούντες της Αλ Αχλί να βρίσκονται στο Λονδίνο για να συνομιλήσουν με την Φούλαμ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ώρα να πατήσει γκάζι…

Αλλωστε, υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με την ομάδα, με την οποία έχει ακόμα ένα έτος συνεργασίας. Ο Μάρκο Σίλβα προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη Φούλαμ, μιας και τερμάτισε στη 10η θέση της Premier League. Επίσης, ο 46χρονος τεχνικός είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος της ανόδου της Φούλαμ στη Premier League καθώς όταν ανέλαβε τη σεζόν 2021/22, οδήγησε τους «κότατζερς» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Championship με 90 βαθμούς, κερδίζοντας 1.96 βαθμούς το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ