Απίθανο: Πρόταση 40 εκατ. Ευρώ κατέθεσε η Αλ Αχλί στον Μάρκο Σίλβα!

Απίθανο: Πρόταση 40 εκατ. Ευρώ κατέθεσε η Αλ Αχλί στον Μάρκο Σίλβα!

Δεν υπάρχει η κίνηση της ομάδας από την Σαουδική Αραβία που «χρυσώνει» τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού για να τον πάρει από την Πρέμιερ Λιγκ.

Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας χρόνια.

Από την στιγμή όμως που ο Ρονάλντο πάτησε το πόδι του στα γήπεδα της χώρας έχει… χαθεί η μπάλα. Η μια μεταγραφή σπουδαίου ποδοσφαιριστή διαδέχεται την άλλη για ένα πρωτάθλημα που θέλει να μπει στα κορυφαία του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Λιόλιος: «Θέλει πολύ να παίξει ο Γιάννης – Σεβαστή απόφαση των Σλούκα, Καλάθη και Ντόρσεϊ»

Από χρήματα; Να… φάνε και οι κότες κάτι που αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία. Όπως στην περίπτωση του Μάρκο Σίλβα που η Αλ Αχλί είναι διατεθειμένη να τον «χρυσώσει» με το απίθανο ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ για 2ετες συμβόλαιο!

Το πρέσινγκ της ομάδας από την Σαουδική Αραβία είναι ασφυκτικό και τα εκατομμύρια που στρώνονται στα πόδια του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και νυν της Φούλαμ είναι λογικό να τον… ζαλίσουν.

Όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η επίσημη πρόταση της Αλ Αχλί φτάνει λοιπόν τα 40 εκατομμύρια και πλέον ο Μάρκο Σίλβα θα συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη των «κότατζερς», Σαχίντ Καν, προκειμένου να ληφθεί μία οριστική απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ