Αινιγματικός για το μέλλον του ο Μάρκο Σίλβα: «Έχω πει στη Φούλαμ την απόφασή μου»

Αινιγματικός για το μέλλον του ο Μάρκο Σίλβα: «Έχω πει στη Φούλαμ την απόφασή μου»

Την ώρα που το όνομα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα έχει εμπλακεί σε φημολογία για μια «τρελή» πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, εκείνος τοποθετήθηκε για το μέλλον του.

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζουν να επιδίδονται στο… αγαπημένο τους σπορ και να ξοδεύουν τεράστια ποσά με σκοπό να δελεάσουν παίκτες και προπονητές, με τον πιο πρόσφατο που μπήκε σε αυτήν τη λίστα να είναι ο Μάρκο Σίλβα, με την Αλ Αχλί να… χρυσώνει τον τεχνικό της Φούλαμ.

Ο Πορτογάλος σε σχετική ερώτηση που του έγινε, παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί πρόταση, καθώς και ότι έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας του για την απόφασή του, απέφυγε να αποκαλύψει τι έχει αποφασίσει.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι λεπτομέρειες για το deal Ολυμπιακού με Φρέιρε – Η κλήση του Ναβάρο, τα λεφτά, τα δύο όχι και η Ρέιντζερς

«Έχω λάβει πρόταση και έχω απαντήσει στην ομάδα μου. Δεν θα μιλήσω για την κατάσταση, δεν είμαι εδώ για να συζητάω για προτάσεις. Δεν θα σας πω ψέματα για το αν έχω λάβει πρόταση.

Δεν χρησιμοποιώ λόγια αλλά πράξεις. Κάνω πράγματα με το επιτελείο μου. Για ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και φήμες για μένα, δεν είναι η πρώτη φορά. Την τελευταία φορά, είχα επίσημη πρόταση κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, δύο, τρεις φορές, μα δεν μίλησα για την κατάσταση και έδειξα την αφοσίωσή μου με πράξεις», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ