Όλες οι λεπτομέρειες για το deal Ολυμπιακού με Φρέιρε – Η κλήση του Ναβάρο, τα λεφτά, τα δύο όχι και η Ρέιντζερς

Όλες οι λεπτομέρειες για το deal Ολυμπιακού με Φρέιρε – Η κλήση του Ναβάρο, τα λεφτά, τα δύο όχι και η Ρέιντζερς

Ο Νικολάς Φρέιρε έρχεται στην Αθήνα την Κυριακή και to10.gr αποκαλύπτει πώς έγινε η μεταγραφή. Ο Μαρτίνεθ τον θέλει για Ρέιντζερς, Νόριτς.

Όταν όλοι είχαν επικεντρώσει την προσοχή τους στο ισπανικό ποδόσφαιρο ή αν θέλετε σε υποθέσεις παικτών που έχουν εμπειρία και παραστάσεις στην Ευρώπη, to10.gr αποκάλυψε τις… Λάτιν αναζητήσεις που έκανε ο Ολυμπιακός και ο Αντόνιο Κορδόν. Από τις οποίες προέκυψαν δύο βασικά ονόματα: 1) Ο 21χρονος αμυντικός χαφ Σαντιάγο Χεζέ, για τον οποίο υπάρχουν ακόμη ανοιχτές συζητήσεις, αλλά επουδενί στα 8.000.000 που ζητάει η Ουρακάν, και 2) μέσα από to10.gr αποκαλύψαμε την κρούση του αθλητικού διευθυντή των Πειραιωτών για τον Νικολάς Φρέιρε. Όνομα άγνωστο έως τότε.

Τρεις ημέρες μετά την αποκάλυψη, τα πράγματα έτρεξαν. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και ο Φρέιρε, όχι μόνο έγινε το νούμερο ένα της λίστας, επί της ουσίας είναι ήδη παίκτης του Ολυμπιακού, κάτι που θα επισημοποιηθεί μόλις ολοκληρώσει τα ιατρικά και υπογράψει. Μόλις δηλαδή ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία. Με την οποία θα επισημοποιηθεί ότι ο 29χρονος στόπερ είναι και επίσημα παίκτης των Πειραιωτών. Ο παίκτης έρχεται την Κυριακή (23/07) στην Αθήνα, για να τελειώσει η μετακίνησή του.

Διαβάστε επίσης: Προβάρει τα «πράσινα» ο Μίροτιτς – Το «χρυσό» συμβόλαιο που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός

Πώς φτάσαμε στη μεταγραφή του Φρέιρε; Κατ’ αρχάς ο Ολυμπιακός, συγκεκριμένα ο βοηθός του Κορδόν, Χοσέ Ιγνάσιο Ναβάρο, είχε μιλήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή πριν από περίπου 20 ημέρες. Είχε ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες και είχε ενημερώσει ότι θα επανέλθει. Σε αυτό το διάστημα οι Ερυθρόλευκοι ασχολήθηκαν με αρκετές περιπτώσεις στόπερ, οι οποίες, είτε κόπηκαν είτε δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους. Έτσι πριν από τρεις ημέρες υπήρξε νέα επαφή για τον Αργεντινό στόπερ, αυτή τη φορά και με την Πούμας.

Στις συζητήσεις που είχαν γίνει με τον παίκτη, είχε επιβεβαιωθεί ότι το συμβόλαιό του με τη μεξικάνικη ομάδα προέβλεπε ετήσιες απολαβές ύψους 1.200.000 δολαρίων. Κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Επιπλέον είχε επιβεβαιωθεί κάτι πολύ σημαντικό, που δεν δεν είναι άλλο από την κατοχή ισπανικού διαβατηρίου. Καθώς ο Ολυμπιακός έχει θέμα με τις θέσεις των μη κοινοτικών. Οι επαφές έγιναν επίσημες και η μετακίνηση του παίκτη έγινε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Ολυμπιακός τον αποκτά ως δανεικό για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Οχι υποχρεωτική οψιόν. Κάτι που σημαίνει ότι εάν ο δυναμικός στόπερ δεν αποδώσει αυτά που πιστεύουν ο Κορδόν και οι συνεργάτες του ότι μπορεί, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής στην Πούμας, χωρίς περαιτέρω επιβαρύνσεις. Ο Φρέιρε θα υπογράψει το ίδιο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, η οψιόν είναι σε νορμάλ πλαίσια και κάπως έτσι ο αριστεροπόδαρος στόπερ που ήθελε εναγωνίως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αποκτήθηκε.

Κάτι ακόμη, σχετικά με την υπόθεση Φρέιρε. Για τον παίκτη κινήθηκε επίσημα η Εστουντιάντες, ενώ τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν επαφές της Πούμας και με την Μπόκα Τζούνιορς. Οι Μεξικανοί τα βρήκαν και με τις δύο ομάδες και το θέμα πήγε στον ποδοσφαιριστή. Ο οποίος ήταν ξεκάθαρος εξ αρχής: Θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Θέλει να δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Να ζήσει την εμπειρία. Και από τη στιγμή που μπήκε στη διεκδίκησή του ο Ολυμπιακός, πάγωσε κάθε επαφή με τους συμπατριώτες του. Και το deal έγινε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Φρέιρε έρχεται στην Ελλάδα για να πείσει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ότι αξίζει να του δώσει άμεσα ρόλο στην ομάδα. Μάλιστα, πιθανότατα θα είναι στην αποστολή των Πειραιωτών που πετάει την Τρίτη για τη Γλασκώβη και το μεγάλο φολικό με τη Ρέιντζερς. Διότι ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δει την ετοιμότητα και την κατάστασή του. Ο Αργεντινός δεν συμμετείχε στα ματς της ομάδας του εδώ και καιρό, καθώς είχε αποφασιστεί να πάρει μεταγραφή. Αλλά προπονείται κανονικά όλο αυτό το διάστημα. Και αυτό μένει να φανεί και στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ