Σφήνα Νότιγχαμ και Νιουκάστλ σε Ολυμπιακό για Ερνάντεζ

Σφήνα Νότιγχαμ και Νιουκάστλ σε Ολυμπιακό για Ερνάντεζ

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Χαλ, Άμπελ Ερνάντεζ, που φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, είναι στο στόχαστρο των Νότιγχαμ Φόρεστ και Νιουκάστλ.

Ο 28χρονος επιθετικός Άμπελ Ερνάντεζ, αγωνίζεται για λογαριασμό της Χαλ στην Championship, δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Με το συμβόλαιό του να λήγει όμως το προσεχές καλοκαίρι, είναι λογικό να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον στο πρόσωπό του.

Πηγές από την Αγγλία αναφέρουν το… ζωηρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον διεθνή Ουρουγουανό. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε φάση ολικής αναδόμησης του ρόστερ και σίγουρα θα κινηθούν για έναν (τουλάχιστον) επιθετικό περιοχής και ο διεθνής με την Ουρουγουάη επιθετικός είναι ένας από τους υποψήφιους.

Εκτός όμως από τον Ολυμπιακό από αγγλικά ρεπορτάζ προκύπτει ενδιαφέρον από δύο ομάδες του Νησιού για τον Ερνάντεζ, που τον γνωρίζουν καλά άλλωστε από την 4ετή παρουσία του στις Τίγρεις. Πρόκειται για τη Νιουκάστλ (Premier League) και τη Νότιγχαμ Φόρεστ (Championship).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα chroniclelive.co.uk, οι Καρακάξες του Ράφα Μπενίτεθ, μετά από απαίτηση του Ισπανού θα κινηθούν για την απόκτηση ενός φορ περιοχής. Τα ονόματα που συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες είναι αυτά του Αμπέλ Ερνάντεζ της Χαλ και του Ολλανδού Μπας Ντοστ, της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Παράλληλα σοβαρό ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και από την Νότιγχαμ Φόρεστ που θέλει πολύ να ενισχυθεί για να διεκδικήσει του χρόνου την άνοδο στην Premier League.

Στη Χαλ φαίνεται πως έχουν καταλάβει, ότι ο Ερνάντεζ θα… κουνήσει μαντήλι. Ο προπονητής της ομάδας Νάιτζελ Άτκινς, δήλωσε πως «προσφέραμε ένα φοβερό συμβόλαιο στον Ερνάντεζ», αλλά όπως όλα δείχνουν, οι Τίγρεις θα χάσουν τσάμπα έναν παίκτη που ούτε λίγο ούτε πολύ τους κόστισε 10 εκατομμύρια λίρες το καλοκαίρι του 2014…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ